04 / 05 / 2024

Zorlu Plaza ne olacak kullanılacak

Zorlu Plaza ne olacak kullanılacak

Zorlu Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin yönetim merkezi uzun süre Avcılar'daki Zorlu Plaza oldu. Ancak şirket bu plazadaki tüm birimlerini Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde yeni inşa ettiği Levent 199 isimli gökdelenine taşıdı.

Siyaset bilimci isyan etti: Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?

Siyaset bilimci Burak Yıldırım, kira fiyatlarındaki fahiş artışlardan dolayı vatandaşların kiralarını ödeyemediğini açıkladı. Yıldırım ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek '' Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?'' diyerek isyan etti.

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Alice Müzikali son 10 oyunla sahnede! Peki Alice Müzikali'nin bilet fiyatları ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Başarılı oyuncu kadrosu ve büyüleyici sahne şovuyla göz alan Alice Müzikali, son 10 on oyunuyla Zorlu PSM Sahnesinde seyircisiyle buluşacak. Peki Alice Müzikali'ni izlemek isteyenler ne kadar ödeme yapacak? İşte Alice Müzikali'nin güncel bilet fiyatları...

Bitcoin'de son durum ne?

Kripto para birimi endüstrisi için zorlu bir ayı sezonu devam ediyor. Peki, Bitcoin'de son durum ne?

Subaru XV fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Subaru XV kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yerden yüksekliği ve Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ile zorlu yolların üstesinden gelen Subaru XV fiyatları merak ediliyor. Peki Subaru XV fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Subaru XV kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Zorlu Plaza, artık Gelişim Üniversitesi'nin!

Abdülkadir Gayretli'ye ait Gelişim Üniversitesi, Zorlu Plaza'yı satın almış. Gelişim Üniversitesi'nin yönetimi yeni binayı üniversiteye göre düzenlemek için çalışmalarına başlamış.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Zorlu Enerji'den Pakistan'a güneş parkı!

Zorlu Enerji'nin Pakistan'da yapacağı 100 megavatlık solar park yatırımı için Lahor kentinde imza töreni düzenlendi.

Zorlu Enerji'den Pakistan'a güneş enerjisi santrali!

Zorlu Enerji, Pakistan'da enerji anlaşması imzaladı. Şirket, Pakistan'ın Pencap Eyaletinde 100 megavat kurulu güce sahip güneş enerjisi santrali yapacak

Zorlu Plaza ne olacak kullanılacak Haberi

Zorlu Plaza ne olacak kullanılacak

Zorlu Holdingin temeli tekstil sektörüne dayanır. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da önde gelen ev tekstili üreticileri arasında bulunan Zorlu, Vestel'i satın aldıktan sonra beyaz eşya ve tüketici elektroniği sektöründe de dünyada isminden söz ettirmeye başladı. Yeni sektörlere yatırımdan geri durmayan Zorlu Holding bugün madencilikten savunma sanayine, gayrimenkulden enerjiye birçok alanda faaliyet gösteriyor. 


Zorlu Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin yönetim merkezi uzun süre Avcılar'daki Zorlu Plaza oldu. Ancak şirket bu plazadaki tüm birimlerini Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde yeni inşa ettiği Levent 199 isimli gökdelenine taşıdı. Zorlu Plaza binası ise geçen mayıs ayından bu yana boş durumda. Plaza'nın sadece alt katında Zorlu Tekstil'e ait depo bulunuyor. 


Zorlu Holding'in bu binadan taşınacağı ve buranın da hastane olacağı epeydir konuşuluyordu. Anlaşılan bu söylentiler gerçek oluyor....