14 / 05 / 2024

Zs Partner Gayrimenkul iletişim

Zs Partner Gayrimenkul iletişim

Zs Partner Gayrimenkul Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Suleyman Bayramov tarafından kuruldu.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Win Partner Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Win Partner Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Çekmeköy'de İlknur Köse tarafından kuruldu.

Zs Partner Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Zs Partner Gayrimenkul Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Suleyman Bayramov tarafından kuruldu.

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Partner Emlak Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Uçar tarafından kuruldu.

Mec Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Mec Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi İlyas Cem Özsüer, Mualla Çilekdiken ve Cevat Nişeş ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Şan ve Sedat Demir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Özsöğüt Sokak'ta kuruldu.

Arabian Partner Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabian Partner Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhamad Baher Adı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Partner Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Partner Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mahamed Omar Alattar, Hassan Al Zouabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul, dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışıyor!

Timur Holding'e bağlı Timur Gayrimenkul'ün markası Nef, sektörde yenilikçi adımlar atarken, ilkleri de gerçekleştiriyor. Timur Gayrimenkul, Foster&Partner's ile 3 yıllık bir anlaşmaya imza atarken, dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışıyor...

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Zs Partner Gayrimenkul iletişim Haberi

Zs Partner Gayrimenkul iletişim

Zs Partner Gayrimenkul Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Suleyman Bayramov tarafından kuruldu.

Zs Partner Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Şirket turizme hizmet amaç ile restoranlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak,...