14 / 05 / 2024

zs

zs

Britanyalı otomotiv devi MG SUV modeli ZS’de bir kampanyaya imza attı. İşte o kampanyanın detayları ve MG ZS’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Arzum Ar684 seramik tabanlı ütünün fiyatı resmen çakıldı! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Ütü, evlerin olmazda olmaz küçük ev aletlerinden olduğu gibi ayrıca, iş yerlerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Giysilerin pürüzsüz görünmesinde son derece önemli bir yeri olan ütü konusunda büyük bir adım atan Arzum, Ar684 seramik tabanlı ütüyü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Merakla beklenen Tefal FV8066E0 buharlı ütünün fiyatı belli oldu!

Her evin olmazsa olmaz küçük ev aletlerinden biri olan ve giysilerin pürüzsüz görünmesini sağlayan ütüler, özellikle ev işlerinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Tefal de bu alanda büyük bir adım atarak FV8066E0 buharlı ütüyü üreterek ütü konusunda aranan marka olma özelliğini sürdürüyor.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Konforlu bir sürüş deneyimi için Volkswagen Passat Variant'a gelin! İşte Haziran ayı fiyatı

Passat Variant, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. İyi bir süspansiyon sistemi ve ses yalıtımı, yolculukları sessiz ve pürüzsüz hale getirir. Geniş ve rahat koltuklar, uzun yolculuklarda bile konfor sağlar. 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kıfah Alhac Kaddur tarafından kuruldu.

BaByliss Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

BaByliss saç kurutma makineleri, farklı hız ve sıcaklık ayarlarına sahiptir ve bazı modellerinde iyon teknolojisi veya seramik kaplama gibi özellikler de bulunabilir. İyon teknolojisi, saçların daha pürüzsüz, parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. BaByliss Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata

Philips HP8325/10 Essential saç düzleştirici kaç TL? 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Philips Essential ile saçlar, kısa sürede ışıl ışıl ipeksi düzlüğe kavuşur. Peki, saça zarar vermeden kusursuz pürüzsüzlük sağlayan Philips Essential, en uygun fiyatla nerede satılıyor, özellikleri ne? İşte detaylar... 

Bosch blender seti en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi 

Mutfakta kendisine bir yardımcı arayanlar için Bosch blender seti, güçlü motor ve keskin bıçaklar ile bir çok yemeğin hazırlanmasında başrolde oynuyor. Üstün teknolojiye sahip blender seti bıçaklarının etkili performansı ile pürüzsüz, parçacıksız sonuçlar ortaya koyuyor.

Philips Azur Buharlı Ütü 2.599 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerim pürüzsüz olsun diyenler için Philips, buharlı ütü performansını arttırdı. Kullanılmadığında otomatik olarak kapanma özelliğine sahip ve performans gücü yüksek Philips pratik kullanımı sayesinde  çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte Buharlı ütünün 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Samsung Galaxy S21 akıllı telefon indirimde mi? Kaç TL? 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un pürüzsüz kaydırma sağlayan akıcı ekranıyla beğeni toplayan modellerinden Samsunf Galaxy S21, geniş depolama kapasitesi ve uzun süre yeten pil ömrüyle öne çıkıyor. Peki Samsung Galaxy S21 FE indirime girdi mi? Fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Bu arabanın bagajından elektrikli bisiklet çıkıyor! MG ZS 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Bagajındaki elektrikli bisikleti ile trafiğe çözüm bulan MG ZS, yenilenen tasarımı ile şimdi Türkiye’de. Elektrikli MG modellerinin fiyatları ekim ayında güncellenirken araç 5 yıl ya da 150 bin kilometre garantisi ile satılıyor.

zs Haberi

zs

1924 yılından beri spor araç üretimi yapan Britanyalı otomotiv devi MG, SUV modeli ZS’de yüzde 0.99 faiz oranıyla 12 ay kredi avantajı sunuyor.

Şasi tasarımı, kameraları ve yüksek donanımlarıyla güvenliğinize her zaman öncelik veren MG ZS, çarpıcı dış tasarımı, Apple CarPlay ve Android Auto özellikli 10.1 inç renkli dokunmatik ekranı ile dinamik bir sürüş vadediyor.

Geniş iç hacmi ile ailenize keyifli ve huzurlu bir seyahat sağlayan MG ZS’nin bagaj hacmi ise arka koltuklar katlanmış pozisyonda iken 1.375 litreye kadar çıkıyor.

MG ZS, arka park sensörleri, kumaş koltuklar, elektrikli katlanabilir yan aynalar, hız sabitleyici gibi özelliklerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Peki MG ZS’nin teknik özellikleri neler? İşte, MG ZS’nin teknik özellikleri ve 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

MG ZS SUV’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir...