04 / 05 / 2024

Zuchex Fuarı istanbul 2016

Zuchex Fuarı istanbul 2016

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde.

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

Zuchex Fuarı için geri sayım başladı!

ULUSLARARASI Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı, Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Fakir Hausgeräte yeni tasarımlarıyla Zuchex Fuarı'nda!

Elektrikli ev aletleri sektörü denilince ilk akla gelen firmalardan biri olan Fakir Hausgeräte, yeni tasarım ürünleriyle 25 Eylül 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen, 27. Uluslararası Zuchex Fuarı 12. Hall’da yer alacak.

Zuchex Fuarı 22-25 Eylül'de Tüyap'ta!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde.

Zuchex Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Porland’ın özel serileri Zuchex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Porland uzun bir aradan sonra üretici ve perakendeci kimliği ile Zuchex Fuarı'nda yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

Zuchex Züccaciye Fuarı 01-04 Ekim'de!

Zuchex Züccaciye, Ev ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif, Hediyelik ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı 01-04 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açıyor.

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Türk, Arap ve dünya gayrimenkul sektörünün geleceğinin tartışıldığı 9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul Hilton Convention Center'da gerçekleşti. Zirveye, Suudi Arabistan'dan gelen gayrimenkul yatırım firmaları katıldı.

Zuchex Fuarı istanbul 2016 Haberi

Zuchex Fuarı istanbul 2016

Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından plastik ve yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar bir eve dair tüm ürünlerin ilk defa beğeniye sunulacağı Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle  Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde. 

Taç Linens’ten Porland’a, Karaca’dan Biev’e, Star Dekor’dan Korkmaz’a Koleksiyon’un özel serilerinden Schafer’a, Mehtap’tan Emsan’a  kadar sektörün önemli markalarının hazırladığı pek çok ilgi çekici tasarım ilk defa görücüye çıkacak…


Yatak odalarımızın görüntüsü tamamen değişiyor. Linens, deniz tatilini yatak odalarına taşıyor ve deniz tutkunları için masmavi bir yatak odası dekorasyonu sunuyor. “Marine” adlı koleksiyon ile denizcilik sembolleri, mavi ve kırmızı tonlarıyla buluşarak deniz havası yatak odasına taşınıyor.


Daha çok mobilyalarıyla tanıdığımız “Koleksiyon”, sofralarımıza bugün saray müzelerinde saklanan ürünleri taşıyor.  19. yüzyılda Beykoz'da üretilen...