02 / 05 / 2024

Zühre mağazaları

Zühre mağazaları

İstanbul Unkapanı’nda 2 komşu dükkânın ortakları tarafından kurulan Zühre, yurtiçi ve yurtdışında 700 mağazaya ürün veriyor. 5 yılda 10 mağaza açmayı hedefleyen firma, 50 olan bayi sayısını da 200’e çıkaracak.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Altınyıldız Classics mağazalarını açıyor!

Altınyıldız Classics, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattığı mağazalarını yeniden açıyor.

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Sinan Öncel: AVM mağazalarında 3 ay kirasız dönem olmalı!

Yaklaşık 2 aydır koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde. Markalar, kira ötelemesi isterken, AVM yatırımcıları borçlara faizsiz erteleme talep ediyor. Peki AVM'ler açılınca mağazaların kira durumları ne olacak? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

AVM'deki mağazaların kiraları devlet tarafından ödensin!

AVM'lerin Mayıs'ta açılacağı duyuruldu. Peki AVM'ler nasıl açılacak? AVM'lerdeki mağazaların sahipleri “Açılsın ama bir süre kira ödemeyelim. Çok zor durumdayız” diyorlar...

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Zühre mağazaları Haberi

Zühre mağazaları

Muhafazakar giyim markası Zühre, hem yurtiçinde hem de yurtdışında işlerini büyütmek amacıyla harekete geçti. 14 yılı aşkın zamandır faaliyette bulunan firma bu zamana kadar ağırlıklı olarak toptan üretim ve franchise vererek büyürken, 2020 yılında hem mağazalaşma hem ihracat hem de e-ticaret alanlarında çalışmalara başladı. Kuruluş hikayelerini, yatırımlarını ve yeni dönem hedeflerini dinlemek amacıyla açıklamalarda bulunan Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, Türkiye’de 500, yurtdışında 200 nitelikli mağazada Zühre markalı ürünlerin satıldığını söyledi.

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; kendi mağazalaşma süreçlerine yeni başladıklarını sözlerine ekleyen Yazıcıoğlu, 5 yılda 10 mağaza açacaklarını söyledi. Mağazalarının 5’inin İstanbul’da olacağını belirten Yazıcıoğlu, “Yönetimi bize ait bu mağazalar markamızın örnek mağazaları olacak ve franchise sisteminin büyümesini sağlayacak. Şuan 50 olan franchise sayımızı da 5 yılda 200’e çıkarmayı planlıyoruz” şeklinde...