09 / 05 / 2024

Zühtü Şenyuva taziye

Zühtü Şenyuva taziye

YESA Yapı Emlemanları eski çalışanı Ayhan Şekerci'nin kayınpederi İşadamı Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti!

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

TİKA, Afganistan'da son 15 yılda 1300'ü aşkın proje hayata geçirdi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Kabil Koordinatörü Zühtü Çal, TİKA olarak Afganistan genelinde 2005'ten itibaren 1300’ü aşkın proje ve faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Ferah, Hakan Baykara ve Ömer Selim Geylan tarafından kuruldu.

Zühtü Şenyuva taziye Haberi

Zühtü Şenyuva taziye

YESA Yapı Emlemanları eski çalışanı Ayhan Şekerci'nin kayınpederi İşadamı Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti. YESA Yapı Emlemanları San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınlattı.



Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...