10 / 05 / 2024

Zülfikarlı Grup inşaat projeleri

Zülfikarlı Grup inşaat projeleri

Türkiye’de 2005 yılından bu yana yatırımlarına devam eden Azerbaycanlı Zülfikarlı Grup, 2019 yılı için Türkiye'ye 60 milyar TL'lik yatırım yapacaklarını açıkladı. 

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Delibaş Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delibaş Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

Zülfikarlı Grup inşaat projeleri Haberi

Zülfikarlı Grup inşaat projeleri

Azerbaycan’ın önde gelen sanayici aileleri arasında yer alan Zülfikarlı Grup, Türkiye’ye 60 milyon TL tutarında inşaat, makine üretimi ve gıda sektörüne yatırım yapacağını açıkladı.

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvendiklerini ve uzun vadeli yatırımlarına devam edeceklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Zülfikarlı, "Halihazırda turizm, gıda, inşaat, metal profil gibi alanlarda 2005 yılından bu yana Türkiye’ye yatırım yapıyoruz. Dost zor günde belli olur deyip kardeş ülke Türkiye’ye 60 milyon TL daha yatırım yapmaya karar verdik. Ekonomik durgunluk var deyip Türkiye’ye yatırım yapmayan yabancı yatırımcı fırsat trenini kaçırır" dedi. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre Türkiye’de 2005 yılından bu yana yatırımlarına devam eden Azerbaycanlı Zülfikarlı Grup, 2019 yılı için 60 milyon TL yeni yatırım kararı aldığını açıkladı.

Yaşanan ekonomik durgunluğu, yatırım için fırsat olarak...