07 / 05 / 2024

Zülkif Avcı

Zülkif Avcı

KLF İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Zülkif Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Akvar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akvar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksu, Zülkif Canvar tarafından kuruldu.

Akvar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akvar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksu, Zülkif Canvar tarafından kuruldu.

'Arsa avcısı' operasyonunda çarpıcı detaylar ortaya çıktı!

'Arsa avcısı' operasyonunda soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Operasyona yönelik yeni detaylar belli oldu. 110 kişinin gözaltına alındığı suç örgütü lideri Atakan Avcı'nın asıl mesleğinin tapu memuru olduğu ortaya çıktı.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı plan tadilatı askıda!

Avcılar ilçesi, Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü Tüyap ) Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Avcılar'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 510 bin 703 TL olarak belirlendi. 

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Zülkif Avcı Haberi

Zülkif Avcı

KLF İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Zülkif Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu. 


KLF İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...