30 / 04 / 2024

Zülküf Yılmaz

Zülküf Yılmaz

Hasat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersin Kolaç Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zülküf Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Zülküf Yılmaz: Müzeler artık garip değil!

Son yıllarda müzecilikte atağa kalkan Türkiye, "durağandan hayatın içine" anlayışıyla uluslararası nitelikte müzelere imza atıyor. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz konuyu değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur zammı açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur maaş zammı  açıklaması geldi. Milyonların gözü bu haberde. Peki memur, asgari ücret ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko, küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini kaydeden Beko'dan dayanılmaz bir kampanya...

Natura Çakırlar Plus vade farksız taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Natura Çakırlar Plus'ta vade farksız taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Natura Çakırlar Plus'ta hangi tip konutlar var? Konut büyüklükleri ne kadar? 

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücretlilere '500 Dolar' planı için kötü haber! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir canlı yayında asgari ücret hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, asgari ücretin 500 dolar olacağı iddialarına karşın "Dolar yerinde durmuyor her gün farklılaşıyor. Biz TL konuşmak durumundayız. Ana ilkemiz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek." dedi.

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat! İşte Blue Diamond pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat başladı. Blue Diamond'ta tüm pırlanta tektaş yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? İşte Pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi.

Zülküf Yılmaz Haberi

Zülküf Yılmaz

Hasat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersin Kolaç Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zülküf Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.


Hasat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1.Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında konut, yol, baraj,hastahane, okul, hava meydanları, liman, iskele, spor tesisleri, demir yolları ve diğer her türlü bayındırlık ve ulaştırma üst yapılarıyla kanal, kanalet,telefon,telekominasyon, doğalgaz, petrol boru hattı, su, elektrik, vs. gibi alt yapılarda hafriyat, dolgu, imla, delgi işleriyle, kompaksiyon, enjeksiyon,sondaj, sonda, ankraj, sabitleme vs. gibi zemin iyileştirme metodları uygulamak. Akarsu, dere, ıslah çalışmaları ve şev stabiliteişleri yapmak ve bu işleri kapsayacak şekilde her türlü mühendislik,müteahhitlik, kontrollük, danışmanlık yapmak, ilgili konularda...