02 / 05 / 2024

zürafa sokak yıkım

zürafa sokak yıkım

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

6 yıl önce mahalle mahalle yıkım riski haritası çıkarılmıştı! Uzmanlar o ilçe için uyardı: Depreme dayanıksız!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Diyarbakır'daki Bağlar ilçesi 6 yıl önce uzmanlar tarafından  yıkım riski haritası çıkarıldığı ancak yetkililer tarafından dikkate alınmadığı ortaya çıktı.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

TOKİ'den Gazianteplilere büyük müjde! 719 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ'den Gazianteplilere büyük müjde geldi... 719 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

zürafa sokak yıkım Haberi

zürafa sokak yıkım

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız konuyla ilgili olarak ilk fiziki adımın atıldığını söyledi.

Gerçekleştirilen kurul toplantısında, yıkım çalışmalarının başlaması şeklinde bir karar alındığını kaydeden Haydar Ali Yıldız, konuyla ilgili olarak yıkım çalışmalarını hak sahiplerinin yürüteceğini söyledi.

Haydar Ali Yıldız, şunları dile getirdi:  "Buraya büyük araçların, iş makinelerinin girmesi zor görünüyor. Onun için malikler inşaat firmalarıyla anlaşıp buranın yıkımını gerçekleştirecek. Zaman içerisinde bir taraftan buranın yıkımı gerçekleşecek diğer taraftan da ne olabileceği üzerinde hak sahiplerinin zihninde bir fikir oluşmuş olacak. Tabii ki biz de imar mevzuatı neyi gerektiriyorsa o konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

- "Zihinsel dönüşüm...