İş Fırsatları

Günebakan Projesi'yle 1.970 YİBO açıldı!

Re/Max, TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen Günebakan Projesi, ilk yılda Türkiye'nin çeşitli illerindeki toplam 1970 Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencisinin yüzünü güldürdü

Maddi olanaksızlıklarına rağmen evlerinden uzakta eğitimlerini sürdürebilme mücadelesi veren minik öğrenciler, proje sayesinde, okullarında zamanlarını değerlendirecek ve gelişimlerine katkıda bulunacak çeşitli eğitim olanaklarına kavuşuyorlar. Ayrıca  eğitimlerini sürdürmek için ihtiyaç duydukları kırtasiye, servis, kıyafet ve sağlık hizmetleri gibi alanlarda destekleniyorlar. Aydınlık bir gelecek için tek şansları eğitimlerini sürdürebilmek olan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerini Günebakan Projesi kapsamında, RE/MAX'in 180'den fazla ofisi ve 1200'e yakın gayrimenkul profesyoneli ile birlikte, kurumsal sosyal sorumluluk bilincine sahip birçok kişi ve kuruluş destekliyor.

Günebakan Projesi'nde Tefal'in desteği ile Mardin Midyat Gazi YİBO, Erzincan Narman YİBO ve Sinop Türkeli Gazi YİBO, Teşvifiye Rotary Klübü desteği ile  Isparta Ayvalıpınar YİBO ve Kastamonu Doğanyurt YİBO, Çırağan Kempinski'nin desteği ile Çanakkale Akçakoyun YİBO ve Genç Sabancı Programı Grubu Özel Açı İlköğretim Okulu desteği ile de Balıkesir Düvertepe YİBO'da öğrencilerin küçücük dünyalarını genişletecek bir değişime imza atıldı. Günebakan Projesine destek olan kurumlar sayesinde öğrencilerin resim ve müzik atölyelerinden, çok amaçlı spor alanları ve mini golf sahalarına, tiyatro sahnesinden, bahçe satrancına, jimnastik aletlerinden, kütüphaneye kadar birçok farklı alanda okullara kazandırılan yeni olanaklar, yüzlerce minik öğrencinin gözlerindeki parıltıya dönüştü.

RE/MAX'ten müşterilerine Günebakan sertifikası
RE/MAX ve TOÇEV tarafından MEB desteğiyle 2008 yılında start alan Günebakan Projesi kapsamında, ayrıca YİBO'lardan mezun olan en başarılı öğrencilere, eğitimlerini sürdürebilmeleri için de, yüksek öğrenimlerini tamamlayıncaya kadar RE/MAX ofisleri tarafından burs sağlandı. 600'den fazla YİBO'daki 600 binden fazla öğrencinin tamamına ulaşmayı hedefleyen Günebakan Projesi'ni kitlesel bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürme çabası daha da hız kazanacak. RE/MAX ofislerinde görev yapan gayrimenkul profesyonelleri, bilgilendirici broşür ve afişlerle onbinlerce RE/MAX müşterisini Günebakan Projesi'ni desteklemeye çağıracaklar. RE/MAX ofislerindeki gayrimenkul profesyonelleri, satışını gerçekleştirdikleri her gayrimenkul için de müşterilerine Günebakan sertifikası armağan ederek, onlar adına sağladıkları maddi destekle projeye ilave katkı sağlayacaklar.