28 / 04 / 2024

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.



Güneri Şehircilik İnşaat'ın İstanbul Ataşehir'deki yeni projesi resmen başlıyor. Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek. Söz konusu proje İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Barbaros Mahallesi, 273 Pafta, 2685 Ada, 15 Parsel üzerinde hayata geçirilecek.

Güneri Ataşehir projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan proje için "ÇED gerekli değildir" kararı verildi.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik ten Ataşehir e 490 konutluk yeni proje!

A1, A2, B1 ve B2 olacak biçimde toplamda 4 blok olarak inşa edilecek Güneri İnşaat Ataşehir projesinde 490 adet konutun yanı sıra 31 adet ticari üniteye de yer verilecek.

Söz konusu proje kapsamındaki 4 blok, 2 bodrum katın üzerine inşa edilecek. Proje kapsamındaki konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

İnşaat çalışmalarının resmen başlayacağı Güneri Ataşehir projesinde; kapalı yetişkin yüzme havuzu, pilates ve fitness salonları yer alacak. Söz konusu projede ayrıca 437 araçlık kapalı otopark ve 80 araçlık açık otoparka da yer verilecek.

Güneri İnşaat Ataşehir projesinin proje alanında  betonarme, yığma yapıda konut ve dükkanlar bulunuyor. ÇED sürecinin ardından yıkım ruhsatlarının da alınmasıyla söz konusu binaların yıkım işlemleri yapılacak ve hafriyat çalışmalarına başlanacak.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik ten Ataşehir e 490 konutluk yeni proje!

NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

İnşaat çalışmalarının başlayacağı Güneri Ataşehir projesinin 2026 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

GÜNERİ ATAŞEHİR NEREDE?

Güneri Ataşehir projesine 50 metre mesafede Barbaros Mahallesine ait konutlar yer alırken, 350 metre güneybatısında Ali Fuat Cebesoy İlkokulu, 300 metre batısında Örnek Tıp Merkezi, 2,5 kilometre doğusunda Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi, 600 metre doğusunda Emlak Konut GYO A.Ş., 1,5 kilometre kuzeyinde Finanskent, 880 metre doğusunda Watergarden Alışveriş Merkezi, 1 kilometre güneybatısında D-100 Karayolu, 2 kilometre mesafede O-2 Otoyolu bulunuyor.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Her aralık ayında sıfır konutlar toplanıyor!

Borsa 2024’ü kaç puandan tamamlayacak? İşte 10 kurumun tahmini

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

 


Geri Dön