30 / 04 / 2024

Güneş Emlak yeni şube açacak!

Güneş Emlak yeni şube açacak!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Güneş Emlak, bu yıl içerisinde yeni bir şube açacak. 8 yıldır sürdürdüklerini dile getiren ortaklardan olan Gürhan Çınar, sektörde belli bir potansiyeli yakaladıklarını vurguladı...



Çalışmaları hakkında bilgi veren firma ortaklarından Gürhan Çınar, daire alım-satım, kiralama, tapu işlemleri, banka kredilerinin takibi gibi hizmetler verdiklerini belirtti. Ağırlıklı olarak Adana'nın Çukurova ilçesinde faaliyet gösterdiklerini ve çalışmalarını 8 yıldır sürdürdüklerini dile getiren Çınar, sektörde belli bir potansiyeli yakaladıklarını vurguladı. Çınar, askıdaki ünvanlarının 100 civarında olduğunu aktardı. 


2011-2012 döneminde sektörün çok daha iyi olduğunu ve bu dönemde daha fazla büyüdüklerini anlatan Çınar, 2013'ün ise biraz daha durağan geçtiğine işaret etti. Çınar, "Bu yılın daha iyi geçeceğini umut ediyoruz. Sektör büyüdükçe bizim de yeni yatırımlarımız olacak. Bu yıl şube açmayı planlıyoruz" dedi. 


Gazete ilanlarının 2006 yılına kadar önemini koruduğunu vurgulayan Çınar, internetle birlikte durumun tersine döndüğünü anımsattı. Çınar, "Artık gazete ilanları ile çalışmıyoruz. İnternet bizim sektörümüzde de daha ön planda. İlan takipleri yüzde 80 oranında internet sitelerinden yapüıyor. Bizim kendi sitemiz bu anlamda çok aktif. Ayrıca 6 profesyonel  Emlak  sitesine de kurumsal üyeyiz. İnternet çok daha avantajlı. Satüık veya kiralık daire arayanlar dairenin fotoğraflarını veya videolarını görebiliyor. Ayrıca harita üzerinden evin konumunu tespit edebüiyorlar" diye konuştu. Sektördeki sorunlara da değinen Çınar, banka kredilerinin yükseldiğinin ve bu durumun sektörü zora soktuğunun altını çizdi. Ev alanların yüzde 90'nın banka kredisiyle aldığını aktaran Çınar, sektörün bu nedenle yavaşladığını söyledi. 


Dünya 




Geri Dön