01 / 05 / 2024

Güneşli Corner Life fiyat!

Güneşli Corner Life fiyat!

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Corner Life

Güneşli Corner Life fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak girişimi olarak hayata geçirildi...



Corner Life Güneşli Projesi, 15 ve 16 katlı 2 blok olarak planlandı. Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutların yanı sıra 21 adet ticari alan da yer alıyor.


Toplam 211 adet konuta yer verilen Güneşli Corner Life fiyat bilgileri kapsamında projedeki konutların fiyatları 177 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 44 metrekare ile 167 metrekare arasında değişiyor.


Corner Life Güneşli teslim tarihi


2014 yılının Aralık ayında konut teslimleri yapılacak olan Corner Life, konut kredisi kullanımına uygun. Projede; tenis kortu-basket sahası, açık kapalı yüzme havuzu, geniş bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness- sauna-hamam, açık spor alanı, koşu ve amfitiyatro kapalı sinema salonu, modern yaşam tarzı, salonlarda ve yatak odasında klima, beyaz eşya, merkezi ısıtma, süper lüks lobi, çocuk oyun odası,vitamin bar, market, kamelyalar bulunuyor.


Güneşli Corner Life fiyat


Stüdyo daireler 177 bin TL, 1 oda 1 salon daireler 227 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 308 bin TL,  3 oda 1 salon daireler 567 bin TL'den satışa sunuluyor.


Güneşli Corner Life fiyat ile ilgili detaylı bilgiler için;


Corner Life iletişim

Telefon: (0212) 445 45 23

Web Adresi: http://cornerlifegunesli.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön