Konut

Güneşli Konutlar'da 115 bin TL'ye!

Güneşli Konutlar projesi, İstanbul'un en işlek ve merkezi yeri olan Basın Ekspres yoluna çok yakın

Projenin adı: Güneşli Konutlar.
Projenin lokasyonu: Güneşli.
Yapan şirket: A ve B blokların yapımcısı, Mar - Yapı Turizm İnşaat. C- D- E blokların ise yapımcıları EnYapı ve Dost İnşaat Proje Yönetimi.
Satış pazarlama sorumlusu: Selahattin Seslioğlu.
İnşaata başlama tarihi: 01 Mart 2010.
İnşaatı bitirme tarihi: İnşaat bitiş tarihi ilk etap için, başlangıç tarihinden itibaren 20 ay olarak belirlendi. 1. Etap A ve B blokları 31 Kasım 2011'de bitirilecek.
Toplam arsa: 16 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 41 bin metrekare.
Sosyal donatılar: Bu projede site içinde iki kapalı sosyal tesis inşa edilecek. Bu bölümde havuz, sauna, fitness salonu yapılacak. Aynı zamanda site içerisinde, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol tesisleri yer alacak.
Satılabilir alan: 36 bin metrekare.
Konut bilgileri: Alanları 62 ile 220 metrekare arasında değişen toplam 305 adet konut bulunuyor.
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 1.700 TL - 1.900 TL.
En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 115.000 TL - 395.000 TL.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: Bin kişi.
Ayırt edici özelliği: Güneşli Konutlar projesi İstanbul'un en işlek ve merkezi yeri olan Basın Ekspres yoluna çok yakın bir noktaya konumlandı. Atatürk Havalimanı, Güneşli, İkitelli bölgelerindeki işyeri ve çalışan sayısı projenin avantajlı bir bölgede bulunduğunu gösteriyor. Anneler için: Sauna ve fitness salonu düşünüldü.
Babalar için: Açık yüzme havuzu ve spor alanları.
Çocuklar için: Site içinde bulunan çocuk oyun alanları, açık - kapalı havuzlar ve basketbol- voleybol sahaları çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunacak.
En yakın okullar: Beyaz Papatya Çocuk Evi 400 metre, Özel Ar-El Koleji 600 metre, Anafartalar İlköğretim Okulu 250 metre, Güneşli Okyanus Koleji 350 metre, Güneşli Lisesi 350 metre mesafede.
En yakın poliklinik ve hastaneler: Aksa Poliklinik 300 metre, Medicine Hospital ve Gelişim Hastaneleri ise 400-500 metre mesafede.
En yakın alışveriş merkezi: Metro Gross Market 250 metre uzaklıkta. 212 AVM ise 400 metre mesafede bulunuyor.
Havalimanlarına mesafesi: Atatürk Havalimanı altı kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı 57 kilometre.
Anayollara mesafesi: Güneşli Konutlar Projesi Basın ekspres yolunun tam orta kısmında bulunuyor. Projenin TEM'e uzaklığı 6.5, E-5'e uzaklığı ise beş kilometre.
212 444 1 536
 
www.guneslikonutlar.com

Tebernüş Kireçci / Nagihan Arat