29 / 04 / 2024

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.



Turizmde her yıl yeni rekorlara kavuşan Türkiye, yeni yatırımcıları çekiyor. Akşam'dan Özgül Öztürk'ün haberine göre; dünyada 80 ülke, 20 marka ve 9200 otele sahip turizm devi Wyndham Hotels & Resorts, ‘La Quinta’ markasının Amerika kıtası dışındaki en büyük otelini İstanbul Güneşli’ye açtı.

81 OTELİ VAR

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı ve Genel Müdürü Dimitris Manikis, “Türkiye’de 81 otelimiz var. 2020 sonuna kadar bunu 100’e çıkarmayı hayal ediyoruz” şeklinde konuştu. Türkiye’nin kendileri için çok önemli bir pazar olduğundan bahseden Manikis, şu açıklamalarda bulundu: “Bizim dünyadaki 4 ofisimizden 1’i de Türkiye’de. 3 ay içerisinde Avrupa ve BDT bölgelerimizin başına da bir Türk yöneticiyi getireceğiz.” 404 odalı yeni otel, 8 toplantı salonu ve bir balo salonuyla, turistik seyahatler kadar iş amaçlı ziyaretlerin ihtiyaçlarını karşılayacak.

ARAPLAR, ÇİNLİLERİ İSTEMİYOR 

Güneşli’deki otelin yatırımcısı Tamer Çiçek de 404 odalı otelin 100’ünü Uzakdoğulu müşterilerle doldurduklarını söyleyerek “Corona virüsü dolayısıyla Arap konuklarımız Çinli misafir istemiyor. Umarız bu sağlık sorunu bir an önce çözülür” açıklamasında bulundu.


Geri Dön