Yeni Projeler

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Uluslararası gayrimenkul yatırım, inşaat, bilişim, medya ve turizm sektörlerinde 25 yılı aşkın tecrübesiyle faaliyetlerine devam eden yabancı ortaklı MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. 


Sapanca’da tamamlanan ve büyük ilgi gören Andalusia Villaları ile Akçay Saray Villaları’ndan sonra aynı bölgede yeni villalar ve 5 ile 7 yıldızlı hotel projelerini başlatan MEROSA Şirketler Grubu, şimdi de İstanbul’un yıldızı parlayan lokasyonlarında yeni yatırımları hayata geçiriyor. 

EŞSİZ MİMARİSİ İLE GÜNEŞLİ’NİN YENİ GÖZDESİ GÜNEŞLİ TOWER 

İstanbul’un gözde yaşam merkezlerinden yabancıların tercihi olan Güneşli’de yer alan Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçirilmiş olup, proje 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacaktır. 

Huzurlu bir yaşam ortamı isteyenleri 5 yıldızlı konforla buluşturan yaşam merkezi, 82 adet 1+1 ve 26 adet 2+1 olmak üzere toplamda 108 dairede ve 6 adet ticari üniteden oluşuyor. 


Merosa Güneşli Tower, yaşayanların her ihtiyacını karşılamak üzere dizayn edildi. Öyle ki açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna ve hamam Merosa Güneşli Tower sakinlerinin şehir yaşamının tüm streslerinden uzaklaştıracak şekilde yapılıyor. 


Projenin zemin katında yer alan alışveriş merkezi ve 6 adet ticari ünite Merosa Güneşli Tower sakinlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak donamı sahip.  


Güneşli Tower Projesi’nin %90’ı temel atılmadan yabancı yatırımcılara satılmıştır. 



http://www.merosa.com.tr