29 / 04 / 2024

Güney Grup yapılarında 'prestij' ve 'farklılık' kavramlarını ön plana çıkarıyor!

Güney Grup yapılarında 'prestij' ve 'farklılık' kavramlarını ön plana çıkarıyor!

Güney Grup bünyesindeki Güney Yapı, inşaat sektöründe yaklaşık 100 milyon civarında bir yatırımla, 400'ün üzerinde yapılara imza attı. Güney Grup, bünyesindeki Günep Yapı ile inşaat sektöründeki çalışmalarına hız kazandırıyor.




Mobilya ana bayiliğinden, perakende mağazacılığa, inşaattan, tarıma kadar birçok alanda hizmet veren Günep Grup bünyesindeki Günep Yapı, inşaat sektöründe yaklaşık 100 milyon civarında bir yatırımla, 400'ün üzerinde yapılara imza attı. Günep A.Ş. ve İzpa A.Ş.'nin Çukurova bölgesinin ürün dağıtımını ve ana bayilik hizmetlerini sürdürdüğü İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla ön planda olan Güney Grup, bünyesindeki Güney Yapı ile inşaat sektöründeki çalışmalarına hız kazandırıyor. 


Yapılarında 'prestij' ve 'farklılık' kavramlarını ön plana çıkaran Güney Yapı, bugüne kadar 176 civarında daire ve 210 civarında ofisi Adanalının hizmetine sundu. Güney Yapı, devasa projeleri Günep Plaza ve Günep Panaroma İş Merkezi ile inşaat sektöründe admdan söz ettirdi. 


Güney Grup Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Öksüzkaya, 30 yıldır 5 ortakla yol yürüdüklerini, bu istikrarlı yapının ise Adana'da emsalinin bulunmadığını söyledi. 


Güney Grup'un geçmişinin yaklaşık 30 yıla dayandığını belirten Öksüzkaya, bunun ilk 13 senesini züccaciye sektöründe tamamladıklarını bildirdi. Bu alanda önce Kayseri'de, ardından  Adana  ve civar illerde toptan dağıtıcılık yaptıklarını dile getiren Öksüzkaya, "1993 yılında ise İstikbal markasıyla çalışmaya başladık. Bunu 1997'de Bellona, 2005'te Mondi izledi. Yani yaklaşık 17 yıldır Boydak Grubu'nun Çukurova'daki temsilciliğini yapıyoruz. 

Çukurova Bölge Bayiliğimiz Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay'm yarısını kapsıyor. Batı'da Anamur, Doğu'da İskenderun'a kadar bu bölge bizim inisiyatifimizde" dedi. 


DEV YATIRIM 

Güney Grup olarak çalışmalarım ve tecrübelerini farklı sektörlerde de değerlendirmek ve geliştirmek düşüncesi ile 2002 yılında inşaat sektörüne girdiklerini bildiren İzzet Öksüzkaya, Güney İnşaat şirketlerini kurduklarını, Bellona lojistik depo ve idare binası olmak üzere şehrin muhtelif yerlerinde konut ve iş merkezi projelerini hayata geçirerek, önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Öksüzkaya, Günep Plaza ve Güney Panaroma'dan sonra inşaatına başladıkları Günep Kuruköprü İş Merkezi'nin ise 2015 yılı içinde hizmete gireceğini açıkladı. 


Öksüzkaya, Yaklaşık 15 milyon dolarlık bir yatırım ile Reşatbey'de hayata geçirdikleri Günep Panorama'mn farklı mimarisi ile dikkat çektiğini söyledi. Öksüzkaya, bugüne kadar yaklaşık 100 milyon civarmda bir yatırımla, 400'ün üzerinde bağımsız bölümlerden oluşan, farklı mimarili büyük yapılara imza attıklarını da ve şirketlerinde 300'ün üzerinde istihdam yarattıklarım bildirdi. Günep Yapı'nm konutlardaki konfor anlayışını ofise taşıdığını kaydeden Öksüzkaya, "Bu projelerimizin bazıları, yüksek metrajlı lojistik depolama alanları, hizmet merkezleri, siteler, konutlar ve iş merkezi olarak ifade edilebilir. Kurumsal firmalara, hukukçulara, tıpçılara ve ferah ortam sağlamayı hedefledik" dedi. 


HaberTürk


Geri Dön