İhale

Güngören Belediyesi imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Revizyon Uygulama İmar Planında Bitişik Nizam, Hmax = 2 kat yapılaşma koşullarına haiz, Yol Boyu Ticaret Alanında kalan arsanın muhammen bedeli 30 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 900 bin TL olarak belirlendi. 

Yatırımcıların merak beklediği ihale Güngören Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

İstanbul Güngören'de yer alan 119 metrekare alana sahip arsa, kapalı teklif usulü artırma ile satılacak.

İşte o ihale ilanı...

 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Tapu sicilinde Belediyemiz lehine tescilli ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın 2886 sayılı Yasanın 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü artırma ile arsa satışı işinin ihalesi yapılacaktır.
1- Taşınmaza Dair Bilgiler:
a) İl : İstanbul
b) İlçesi : Güngören
c) Cinsi : Arsa
d) Pafta No : 18/2
e) Ada No : 765
f) Parsel No : 3
g) Yüzölçümü : 119,00 m²
h) İmar Durumu : 18.02.2005- 22.09.2021 t.t.li 1/1000 ölçekli Güngören Revizyon Uygulama İmar Planında Bitişik Nizam, Hmax = 2 kat yapılaşma koşullarına haiz, Yol Boyu Ticaret Alanında kalmaktadır.
2- Muhammen Bedeli : 30.000.000,00 TL + KDV (Otuz Milyon Türk Lirası)
3- Geçici Teminatı (% 3) : 900.000,00 TL (Dokuz Yüz Bin Türk Lirası)
4- İhale Tarihi ve Saati : 04/07/2022 - Saat: 14:00
5- Son Teklif Verme
 Tarihi ve Saati : 04/07/2022 - Saat: 13:00
6- İhalenin Yapılacağı Yer : Güngören Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Güven Mahallesi Marmara Caddesi No: 38 Güngören/ İSTANBUL
7- İhale Usulü : 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesine istinaden Kapalı Teklif Usulü artırma.
8- İhale Şartnamesi : Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nden satın alınabilir. Ayrıca ücretsiz olarak Güngören Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğümüzden ve web sitemizden ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılacak
olanların ihale şartnamesi satın alma zorunluluğu vardır.
Telefon : (0212) 449 57 22
Web Sitesi : www.gungoren.bel.tr.
9- Şartname Bedeli : 500,00 TL (Beş Yüz Türk Lirası)
10- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, tekliflerini aşağıdaki belgelerle birlikte kapalı zarf içerisinde ibraz etmeleri gerekmektedir;

a) Gerçek kişiler için Kanuni ikametgâh ve nüfus cüzdanı sureti
b) Yabancı istekliler için Türkiye’de gayrimenkul edinebilmesine ilişkin şartları taşımak ve Türkiye’de tebligat için adres beyanı.
c) Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi ve numarası, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza sirküleri
d) Geçici Teminat makbuzu veya Banka Teminat Mektubu,
e) Vekâleten katılması halinde noter tasdikli vekâletname
f) Şartname bedeli makbuzu
g) Teklif Mektubu
11- Yabancı isteklilerin sunacakları yurtdışında düzenlenmiş her türlü belgenin Türkiye Cumhuriyeti konsolosluklarınca tasdik edilmiş veya apostil şerhini havi olması gerekmektedir.
12- İhaleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren zarflarını en geç ihale günü (04/07/2022) saat 09:30’a kadar Güngören Belediye Başkanlığı Güven Mah. Marmara Cad. No: 38 Güngören - İSTANBUL adresindeki Güngören Belediye Encümenine (Yazı İşleri Müdürlüğü'ne) sıra numaralı alındılar karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
13- İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri gerekmektedir.
İlan olunur.

Eskişehir'de 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla! 

Kartal'da konut imarlı arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa sahibi olmak isteyenler dikkat!

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle satılık arsa fırsatı! 27 ilde resmen başlıyor!