28 / 04 / 2024

Güngören'de binada patlama: 1'i ağır 4 kişi yaralı!

Güngören'de binada patlama: 1'i ağır 4 kişi yaralı!

Güngören'de 6 katlı bir binanın 4'üncü katında doğalgaz patladı. Doğalgazdan kaynaklanan şiddetli bir patlama 1'i ağır 4 kişi yaralandı...



İstanbul Güngören'de 6 katlı bir binanın 4'üncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Patlamadan sonra binadan yükselen alevler bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Sözcü'de yer alan habere göre; olay, saat 21:00 sıralarında Güngören Akıncılar Mahallesi Horhor Sokak’ta bulunan 6 katlı binanın 4’üncü katında yaşandı. Doğalgazdan kaynaklanan şiddetli patlamadan sonra mahalleli sokağa çıktı.

Patlamada evdeki 4 kişi yaralandığı belirtildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi geldi. İtfaiye ekipleri, patlamada yaralananları kurtardı, yaralananlarla sağlık ekipleri ilgilendi. 

İtfaiye tarafından patlamanın yaşandığı binadan çıkarılan bir kadın bir süre ambulansın olay yerine gelmesini beklerken fenalaştı, kadına itfaiye ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen ambulans olay yerine giremeyince itfaiye erleri yaralı kadını ambulansa götürdü. 4 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 1’inin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. 

Patlama ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Esenyurt'ta bir evde patlama! 3 yaralı!


Geri Dön