Konut

Günışığı Konakları'nın yüzde 55'i satıldı! 500 bin dolara!

Büyükçekmece'de inşaatı devam eden Günışığı Konakları, İstanbul'un Avrupa yakası'nda bugüne kadar inşa edilen en iyi butik projelerden birisi

Toplam 700 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen prjoenin ilk etabı Günışığı Konakları. Projedeki her bir villa 2 bin 500 metrekare bahçe içinde. Villaların alanı 380 metrekare ile 650 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nin güneşi en iyi alan projesi. denizi ve gölü en iyi algılatan noktasında bulunuyor. Her villanın kapalı otopark, her villanın yüzme havuzu var. 2 bin 500 metrekarelik bahçe içinde malikane. Asansör boşluğu ve altyapısı tüm konaklarda var. Ama isterseniz yaptırıyorsunuz. Sakatlık ve yaşlılık için çok iyi.

Güvensa Yapı İnşaat tarafından yapılan proje iki mahalleden oluşuyor. Panaroma Mahallesi'ndeki 61 villanın yüzde 55'i satıldı. Pruva Mahallesi'ndeki 60 konağın 21'i satıldı.

Villalar Amerikan tarzı. Arabanızı villanıza park  edip evinize geçiyorsunuz. Arabınızı çok seviyorsanız boya, tamirat, bakım ve cila işlerini evde yapabiliyorsunuz. Otopark kapasitesi 2 ile 4 arasında değişiyor.

Konak olduğu için 5 farklı tipi var. Proje esnek. İstenilen tarza dönüştürülebiliyor.

Geniş ailelere yönelik alternatifler var. Her villada havuz, sauna ve hamam var. Ayrıca istenilirse kapalı havuz da yapılabiliyor. Projenin teslimi Haziran ayında.

Neden cazip?

- Villa ve malikanede İstanbul'un en önemli alternatifi olan Büyükçekmece'de. En üst gelir grubunun tercihi bu bölge. Bölgesel anlamda gelecek yıllarda komşu projelerel birlikte en üst gelir grubundan yerleşim olacak.

- Geniş aileler için alternatif planlama yapılabiliyor.

- Butik tarzda. Bütçe sorununuz yoksa evinizi spor salonuna bile çevirebilirsiniz.

- Tarzı çok esnek. Bütçenize göre istediğiniz donatılara sahip olabilirsiniz.

- Bahçesi çok geniş. son 5 yılda satışa çıkarılan projeler arasında bu kadar bahçesi geniş olan proje sayısı sınırlı.

Tebernüş Kireçci/Milliyet

212 850 81 95
www.gunisigikonaklari.com
info@gunisigikonaklari.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...