Kim Kimdir?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı? 

Eğitim Hayatı

Gür Çağdaş, 1983 tarihinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde eğitimini tamamlamıştır, 1985 senesinde aynı üniversitenin İşletme İktisadı Enstitüsü’nde yüksek lisansını eğitimini bitirdi. 

Çalışma Hayatı

1986 senesinde Eczacıbaşı Menkul Değerler’de Yatırım Uzmanı olarak çalışma hayatına başladı. 1988 senesinde Vakıflar Bankası İstanbul Menkul Kıymetler Merkezini aktifleştirerek 1990 senesine kadar bu kurumun yöneticiliğini üstlendi.

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir?

Gür Çağdaş, 1990 senesinde Doğuş Grubu'na müdahil olmuş, Birleşik Türk Körfez Bankası’nda Sermaye Piyasası Grubu Müdürlüğü; Garanti Menkul Kıymetler A.Ş. bünyesinde ve Garanti Yatırım ve Ticaret Bankası bünyesinde Genel Müdür Yardımcılığı; Garanti Portföy Yönetimi A.Ş.’de Genel Müdürlük, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve ardından Yönetim Kurulu Başkanı vazifelerini yapmıştır. Sayın Çağdaş, 1 Ocak 2016'dan itibaren Doğuş Holding çatısı altında Başkan Danışmanlığı ve Doğuş Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu üyelik vazifesine atanmıştır.

2007 - 2014 tarihleri içinde Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği’nin (TKYD) Başkanlığını idame etmiş olup aynı zamanda European Fund and Asset Management Association’da (EFAMA) Türkiye mümessilliği vazifesinde bulunmuştur. 2013 - 2014 seneleri içinde Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nde (KYD) Yönetim Kurulu Üyesi olarak, 2015 - 2018 seneleri içinde da Başkan Yardımcısı olarak vazife yapmıştır.

Görevi

Halen Doğuş Grubu şirketlerindeki Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan ve Başkan Yardımcılığı vazifeleri ile beraber 2019'dan itibaren Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyeliği vazifesini idame ettirmketedir.