03 / 05 / 2024

Gürallar Yapı Lapis Han Kartal'da yüzde 100 kredi!

Gürallar Yapı Lapis Han Kartal'da yüzde 100 kredi!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu BDDK‘nın yeni aldığı kararla ticari gayrimenkul alımlarında finans kurumlarından ve bankalardan kullanılabilecek kredinin üst limiti kaldırıldı.



Yakın zamana kadar ticari gayrimenkul projelerinde mülk bedelinin maksimum %50’sine kadar kredi  kullandırılmasına izin veren BDDK, aldığı tarihi kararla bu %50 olan kredi üst sınırını kaldırdı. Üst limiti serbest bırakan BDDK, kredi miktarının belirlenmesini tamamen bankaların kendi yönetim kurullarının inisiyatifine bıraktı.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan  Gürallar Yapı  Genel Müdürü Evrim Karayel, “Ticari gayrimenkul alımında günümüze kadar %50 olan kredi üst limitinin kaldırılmış olmasını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını” belirti. 


Karayel, “Türk gayrimenkul sektörü için tarihi bir anlam ifade eden bu karar, ticari gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve ticari ofis arzına büyük bir ivme katacaktır. Son kullanıcıların kendi ofislerini neredeyse kira öder gibi almalarına olanak sağlayacak bu karar ile artık ofis edinimi geçmişe oranla çok daha kolay olacaktır” dedi.


Gürallar Yapı Lapis Han Kartal da yüzde 100 kredi!


Kartal’da D-100 Karayolu üzerinde Gürallar Yapı olarak yatırımını gerçekleştirdikleri ticari ofis projesi Lapis Han’da müşterilerine ofis bedelinin %100‘üne kadar kredi kullanabilme opsiyonunu açtıklarını belirten Karayel, “Tüzel kişilik olan müşterilerinin ofis bedelinin %100‘üne kadar kredi kullanabileceklerini ve bu krediyi de 120 ayda ödeyebileceklerini, bu sayede müşterilerinin ofislerini adeta kira öder gibi alabileceklerini belirtti. Ayrıca Karayel, bireysel müşterilerin ise ofis bedelinin %75’i için 120 ay kredi kullanabileceklerini, kalan %25’lik kısmı ise teslimde ödeyebileceklerini söyledi. 


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com


projeye sor



Geri Dön