29 / 04 / 2024

Güvenin adı Volvo! Volvo FH TIR 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Güvenin adı Volvo! Volvo FH TIR 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Son nesil teknoloji ile donatılmış Volvo marka tırlar, birçok anlamda kullanıcısının ihtiyacını karşılıyor. Farklı ve modern tasarımlarıyla uzun yollarda kullanım konforu sağlayan tırlar, yakıt tasarrufu konusunda da kullanıcı dostu.



Farklı modeller ile üretilen dünyanın en büyük markası Volvo tırları, farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. Zorlu şartlarda rahatlıkla kullanılabilen modeller, uzun yolculukların yakın dostu, şehir içi ve inşaatlarda kullanılan modeller gibi farklı seçenek modelleriyle piyasaya sürülüyor.

Birçok insan da Volvo tır fiyatları konusunda aramalar yapıyor. Birçok şirket için, öncelikle inşaat sektörü için oldukça verimli olan Volvo tırları en çok tercih edilen tır seçenekleri arasında yer alıyor. Öte yandan fiyatlar 2022 yılı için yakın zamanda günceldir. Volvo tırlarının özellikleri ve fiyatları hakkında daha fazla detaylı bilgiye ulaşmak için ayrıca Volvo resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Volvo FH serisi en üst düzey yol konforla deneyimi sunuyor. Verimli bir güç sunan bu seri, daha az zahmetle daha çok işler yapmanıza da yardımcı oluyor. Taşımacılık alanının en iyi araçları arasında yer alan Volvo FH serisi, 325 tona kadar da yük alabiliyor. Volvo FH yakıtınızdan maksimum verimi almanızı da sağlıyor. Bunun için de özel aktarma sistemleri kullanılıyor. Volvo modeller özel olarak tasarlanmış bir şasi sunuyor. Model ayrıca 420- 540 Hp motor gücü ve de beş farklı kabin boyutu sunuyor.


Geri Dön