Kent Haberleri

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları. Gram altın ise ons altının etkisi ile sakinliğini kotuyor

Altının ons fiyatı bugünkü işlemlerde zirveden uzaklaşarak daha yatay bir seyir izliyor. Gram altın ise ons altının etkisi ile sakinliğini kotuyor.

ALTIN 7 HAFTANIN EN YÜKSEK SEVİYESİNE ÇIKTI!

Altın fiyatları, dün önce Avrupa borsalarında yaşanan ve sonrasında küresel piyasalara yayılan ‘Credit Suisse krizi’yle 1937 dolara kadar yükselerek 7 haftanın en yüksek seviyesine çıktı.  

Bugün ise altın fiyatları, zirveden uzaklaşırken, dünkü kapanışına göre yatay işlem görüyor.

 

GRAM ALTIN YATAY SEYREDİYOR!

Gram altın dün, ons fiyatına paralel değer kazanırken günü yüzde 0,83 azalışla 1171 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, haftanın dördüncü işlem gününde 1198 TL seviyesi ile yatay seyrediyor.

ALTIN, AVRUPA MERKEZ BANKASI'NIN FAİZ KARARINI BEKLİYOR!

ABD'de başlayan ve Avrupa'ya kadar uzanan bankacılık sektörüne yönelik endişeler piyasalarda oynaklığı artırırken, önemli merkez bankalarının atacağı adımlara yönelik beklentilerde de belirsizlik gittikçe artmaya başladı.

Analistler, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) bugünkü faiz kararının yatırımcıların odağında yer aldığını belirtti. ECB Başkanı Christine Lagarde'ın gelecek dönem para politikasına yönelik açıklamalarının piyasalarda oynaklığı artırabileceğini belirtti.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ECB'nin 50 baz puanlık faiz artışı ihtimali yüzde 14 seviyesine kadar gerilerken, bankanın faiz artırımlarına 25 baz puanla devam edeceği öngörülmeye başladı.

 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yatay başladı. Milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, yarım altın kaç TL, altın fiyatları son dakika ne kadar oldu? sorularını araştırıyor. Ons altın an itibariyle 1930 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1198 TL, çeyrek altın fiyatı 1960 TL, yarım altın fiyatı 3919 TL, Ata altın fiyatı 8,008 TL, Atabeşli fiyatı 39,922 TL'den işlem görüyor. 

A101'de çılgın indirim başladı! Son 2 gün koşun! Komili 5 Litre ayçiçek yağı 147 TL! 17 Mart 2023 A101 fiyat listesi

Altının Piri İslam Memiş'ten sonunda beklenen açıklama geldi! Gram altın için rakam verdi! Görenler derin bir 'oh' çekti