Yeni Projeler

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen ve İstanbul'un kalbinin attığı Bağdat Caddesi'nde projelendirilen 'çok özel' özellikleri olan Güzel Residence'nin yapımına başlandı. Şarkılara konu olmuş, insanların 'bir tatlı huzur' almaya geldikleri Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede, İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan caddede hayata geçirilen biri 10 diğeri 11 kat iki binayı yani, 'Güzel Residence'yi özel kılan ise yeşil alanı. Caddeye 40 adım, çok özel bir proje. Ayrıcalıklı proje rüyaların gerçeğe dönüşmesini de sunuyor. Özellikle Bağdat Caddesi'nde bugüne kadar yapılan, yerinde dönüşüm projelerinin büyük bölümünde binaların yeşil alanları yok denecek kadar az iken, Güzel Residence'de bu alan bin 700 metrekare. 140 ila 260 metrekare arasında değişen toplamda 38 dairenin yer aldığı Güzel Residence her daireye iki araçlık kapalı otopark kolaylığı, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi avantajları ile ön plana çıkıyor.


Projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun, kullanım alanları efektif, her türlü ihtiyaca ve konfora yönelik tasarlandığını belirten Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Proje de her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek sistemi hayata geçirdik. Cadde ve civarında 30 yılı aşkın çok sayıda proje hayata geçirdik. Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak. Son teknoloji akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi var. Bütün bunlardaki amaç hizmet seviyesi, yaşam standardı, konforu yüksek, yatırım değeri taşıyan bir projeyi hayata geçiriyoruz" diye konuştu.


http://www.guzelinsaat.com