Yeni Projeler

Güzelbahçe Nefes Bulvar'da 800 bin TL'ye 4+1 daire!

Yunusoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Nefes Bulvar projesinde 4 oda 1 salon daireler 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yunusoğlu İnşaat Güzelbahçe'de Nefes Bulvar adı verilen ve 5 etaptan meydana gelen yeni projeye başladı. Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "İzmir'de nefes almak çok güzel ama Güzelbahçe'de nefes almak başka güzel" dedi. 


Güzelbahçe'de inşa edilecek Nefes Bulvar projesi 250 daireden oluşacak. 2+1, 3+1, 4+1, dubleks daireler ve dubleks villalardan oluşacak proje 5 etaptan meydana geliyor.


Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu proje isimlerinde Türkçe kelimeleri kullanmaya özen gösterdiklerini söyledi. Yunusoğlu, "nefes dememizin sebebi, nefes çok anlamlı bir kelime." dedi.


55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Nefes Bulvar projesinde 180 metrekarelik 4+1 dairelerin fiyatları 800 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişirken, villa fiyatları ise 2 milyon 250 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Fiyatlar 2 ay geçerli olacak. Proje 2019 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. 


Projenin özellikleri neler?

Yüzme havuzu 

Oyun alanları 

Peyzaj alanlan 

Kapalı Otopark 

7/24 Site güvenliği 

Konfor cam 

Doğalgazlı alttan ısınma sistemi 

Merkezi su yumuşatma sistemi 

Ankastre ürünler 

Parmak izli çelik kapı 

jeneratör 

Yangın-Hırsız alarm sistemi 

Akıllı ev sistemi 


Web: http://www.yunusoglu.com.tr/


Yenigün