Genel

Güzelliğine düşkün olanlar dikkat! Ziraat Bankası Bankkart kampanyası hız kesmeden devam ediyor!

Ziraat Bankası Bankkart kampanyası özellikle kadınları sevindirecek türden. Bankkart’ın  yeni kampanyası kozmetik dünyasıyla ilgili.  Kuaför ve güzellik salonlarında yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanızda 25 Türk Lirası olmak üzere toplamda 100 TL değerinde Bankkart lira kazanabilirsiniz. Kuaför ve güzellik salonlarına gitmeyen kadın pek yok

Bu kampanya özellikle kadınların ilgisini çekecek. Kuaför ve güzellik salonlarına gitmeyen kadın pek yok. Hal böyleyken harcarken kazanmayı kim istemez ki… İşte bu nedenle Bankkart kozmetik kampanyasını başlattı. Kampanya ile harcadıkça Bankkart Lira kazanmak mümkün..

Şimdi gelelim kampanyanın detayları ve katılım koşullarına… Öncelikle kampanya 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Eylül ayı sonuna kadar kozmetik kampanyasına katılan müşterilere kampanya süresince kuaför ve güzellik salonlarında tek seferde yapacakları her 250 TL ve üzeri alışveriş için 25 TL, toplamda da 100 TL Bankkart Lira hediye edilecek.
Kozmetik kampanyasından faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce mutlaka Bankkart Mobil’den başvuru yapmanız ya da telefonunuzdan ‘KOZMETIK’ yazıp 4757’ye SMS göndermeniz gerekiyor.

Unutmadan ekleyelim, Bankkart Lira kazanabilmek için Bankkart ile ödeme yapacağınız işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye iş yerlerinden birinde olmasında ve de ayrıca Bankkart POS’undan yapılması gerekiyor. 


Bankkart’ın kozmetik kampanyasından son gün olan 30 Eylül’e kadar aynı gün içinde sadece bir kez faydalanabilirsiniz. Yani, aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
Kampanyada hediye Bankkart Lira kazanmak için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Kozmetik kampanyasında kazanılan Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir.

Ve elbette ki kampanyanın müşteri bazında olduğunu da hatırlatalım. Bankkart’ın kozmetik kampanyası kapsamında bir müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanma hakkına sahip olabiliyor. 

Son bir not olarak ekleyelim. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil edilmiyor. Bankkart’ın kozmetik kampanyasına katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Editör Notu: Bu haber 13 Eylül 2022 tarihinde saat 06.10'da yazıldı. An itibariyla dolar kuru 18 lira 27 kuruş, euro 18 lira 47 kuruş, altının gramı ise 1.026 lira değerindedir. 

Ayrıntılar için tıklayın https://www.ziraatbank.com.tr/tr

https://emlakkulisi.com/iste-100-metrekare-evde-odenecek-dogal-gaz-faturasi/722613

https://emlakkulisi.com/binlerce-sozlesmeli-calisanin-kadro-mesaisinde-son-durum-iste-detaylar/723191

https://emlakkulisi.com/tarim-kredi-market-beslenme-cantalarini-dolduracak-fiyatlar-da-okul-indirimi-12-eylul-2022-fiyat-listesi/723160