28 / 04 / 2024

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi için 6-7 Kasım'da Samsun'da buluşuyor!

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi için 6-7 Kasım'da Samsun'da buluşuyor!

Gelişen Kentler Zirvesi için 6 ve 7 Kasım tarihlerinde GYODER bu kez Karadeniz Havzası' nın en önemli ve en dinamik merkezlerinden biri olan Samsun' da buluşuyor....



Kuzey Anadolu'nun en büyük şehri, Karadeniz Havzası'nın en önemli ve en dinamik merkezlerinden biri olan Samsun; Türkiye'nin en büyük ve en verimli ovalarından ikisi olan Kızılırmak ve Yeşilırmak arasında, ılıman iklimi ve verimli topraklarıyla dikkat çeker.


Yaklaşık 10.000 yıllık tarihsel geçmişi, jeostratejik ve jeoekonomik konumu, her tür ulaşım kolaylığı, tarımsal zenginliği, hızla gelişen sanayi faaliyetleri, turizm ve ticaret potansiyeli, nitelikli nüfus ve yetişmiş insan gücü, eğitim, sağlık, kültür ve diğer özellikleri ile her geçen gün yıldızı daha da parlayan Samsun, Anadolu'nun kuzeyinde en büyük ve en güvenilir liman kentidir.


Samsun bir ticaret ve sanayi şehri olduğu kadar, denizi ve kumsalları, opera ve balesi, sinema ve tiyatroları, müzeleri, alışveriş merkezleri, spor ve diğer eğlence - dinlence imkânları ile yaşayanlarına her türlü sosyal ve kültürel imkânları sunan, Türkiye'nin önde gelen kentlerinden biridir.


Samsun; ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vatanı kurtarmak için kurtuluşa giden yolda 19 Mayıs 1919'da ilk adımı attığı kenttir. Bu itibarla Samsun; Anadolu'nun kurtuluşu, yeni Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu için Atatürk'ü bağrına basan ilk şehirdir.


PROGRAM


6 Kasım, Çarşamba


11:45 Atatürk Havaalanı buluşma


13:30 İstanbul’dan Samsun’a hareket


14:50 Samsun Çarşamba Havaalanı’na varış


15:15 Samsun Teknik ve Kültürel Gezi


18:30 Otele varış ve odalara yerleşim


19:30 Basın Yemeği - Aminos Restaurant-  (Başkanların katılımı ile)


 


7 Kasım, Perşembe


08:30 Otelden Zirve’nin yapılacağı Samsun Sanat Merkezi’ne hareket


09:30 Gelişen Kentler Zirvesi sabah oturumları


12:30 Öğle yemeği


14:00 Gelişen Kentler Zirvesi öğleden sonra oturumları


18:30 Otele varış


19:30 Otelden havaalanına hareket


20:50 Samsun’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket


Geri Dön