Genel

GYODER Sektör Buluşması'nda gayrimenkul sektörünün dinamikleri tartışıldı!

GYODER Sektör Buluşması GYODER Başkanı Aziz Torun ve SPK Başkanı Dr. Vahdettin Erbaş’ın açılış konuşmaları ile başladı...


GYODER Başkanı Aziz Torun: “Paranın güvenli liman arayışının adresi Türkiye’dir. Özellikle gayrimenkul sektöründe kurumsallaşmış ve şeffaflaşmış şirketlerin sayısının artmasıyla ve yeni finansman modellerinin hızla hayata geçirilmesiyle Türkiye daha fazla yatırım çekecektir.” 


GYODER Sektör Buluşması basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız

GYODER Sektör Buluşması basın toplantısı 2. bölüm için tıklayınız


SPK Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş: “GYO’ların gayrimenkul sektörüne, kurumsallaşma, kayıt altına alma, profesyonel portföy yönetimi, sağlıklı ve nitelikli yapılaşma gibi önemli katkıları bulunmaktadır. GYO'lara özellikle büyük şehirlerimizdeki kentsel dönüşüm projelerinde şehirlerimizin sağlıklı yapılanmasında önemli görevler düşmektedir.”


GYODER Sektör Buluşması basın toplantısı 3. bölüm için tıklayınız

GYODER Sektör Buluşması basın toplantısı 4. bölüm için tıklayınız


Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in gayrimenkul sektörüne katkıda bulunmak, yön vermek, sektör temsilcilerini bir araya getirmek ve ilgili konuda uzman kişilerle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği GYODER Sektör Buluşması, 28 Mayıs 2013 tarihinde Swissotel The Bosphorus’da gerçekleştirildi.

 

GYODER Sektör Buluşması basın toplantısı 5. bölüm için tıklayınız

GYODER Sektör Buluşması basın toplantısı 6. bölüm için tıklayınız


GYODER Sektör Buluşması GYODER Başkanı Aziz Torun ve SPK Başkanı Dr. Vahdettin Erbaş’ın açılış konuşmaları ile başladı.

 

GYODER Sektör Buluşması basın toplantısı 7. bölüm için tıklayınız

GYODER Sektör Buluşması basın toplantısı 8. bölüm için tıklayınız


Paranın güvenli liman arayışının adresi Türkiye


GYODER Sektör Buluşmalarının açılış konuşmasını yapan GYODER Başkanı Aziz Torun;  “10 yıl öncesinde ekonomik kriz, yüksek enflasyon ve işsizliğin zirve yaptığı bir ülke iken bugün geleceğe umutla bakan bir Türkiye görüyoruz. 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat, 2 trilyon dolar milli gelir, 1 trilyon dolarlık borsa hacmi ve 80 milyar dolarlık turizm geliri bekleyen dünyanın en büyük 10. ekonomisi olma hedefine ilerliyoruz. Dünyanın yarısına 6 saatlik uçuş mesafesindeyken kalan yarısına da 12 saat mesafede dünyanın merkezinde bulunuyoruz. Bu nedenle Türkiye’deki yatırımlara büyük ilgi var” dedi.


GYODER Sektör Buluşması Musa Aykaç röportajı için tıklayınız

GYODER Sektör Buluşması Aziz Torun röportajı için tıklayınız 

GYODER Sektör Buluşması Uğur Dumankaya röportajı için tıklayınız


Paranın güvenli liman arayışının adresinin Türkiye olduğunun altını çizen Torun, özellikle gayrimenkul sektöründe kurumsallaşmış ve şeffaflaşmış şirketlerin sayısının artmasıyla ve yeni finansman modellerinin hızla hayata geçirilmesiyle Türkiye’nin daha fazla yatırım çekeceğini söyledi.


Türkiye’deki GYO’ların aktif büyüklüğü 24 milyar TL’ye erişti