27 / 04 / 2024

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...



Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan H. Cahit Çınar,  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 1988 yılında mezun olmuştur. H. Cahit Çınar, 1989-1990 yılları arasında Münih Ludwig-Maximillians Üniversitesi’ne devam etmiştir.

Daha sonra 1991 yılında Türkiye İş Bankası A.Ş. İktisadi Araştırmalar Müdürlüğü’nde İktisat Uzman Yardımcısı olarak işe başlayan ve 1992 senesinde ise Teftiş Kurulu’nda Müfettiş Yardımcısı olan Sayın Çınar, 2001 yılında Ticari Krediler Müdürlüğü’ne Müdür Yardımcısı olarak göreve atandı.

2007 senesinde Bölge Müdürü, 2010 senesinde Ticari Krediler Tahsis Bölümü Müdürü ve 2013 senesinde Güneşli Kurumsal Şubesi Müdürü olan Çınar, 25 Mart 2016 tarihinde İşbank AG`nin Genel Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Cahit Çınar 5 Ekim 2018 tarihinden bu yana İş Bankası’nda Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmekte ve ayrıca İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak başarılı bir şekilde görevini yapmaktadır. Cahit Çınar, 27 Eylül 2021 tarihi itibariyle Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevi ile seçilmiştir.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

ŞİŞECAM HAKKINDA

​​​​​Atatürk’ün direktifleri ile 1935 senesinde Türkiye İş Bankası tarafından kurulan Şişecam, 85 yılı aşan geçmişiyle Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olmanın yanısıra ihtisaslaşma derecesi ve rekabet gücü yüksek faaliyetleriyle dünyanın en seçkin üreticileri arasında yer almaktadır. 

Ülkemiz​in temel cam ürünleri gereksinimini karşılamak üzere kurulan Şişecam, günümüzde Türkiye’nin en güçlü sanayi kuruluşlarından biri olmanın ötesinde, camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyun kurucuya dönüşmüştür.​

Buna göre, sürekli ilerleme kaydeden üretim gücü, yüksek itibarlı markası ve üstün ürün kalitesi ile değer kazanan sürdürülebilir büyüme yaklaşımıyla büyük atılımlar gerçekleştiren ve başarı öyküsünü uluslararası ölçeğe taşıyan Şişecam, bugün dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetlerini 24 bin çalışanıyla sürdürmekte ve 150’yi aşkın ülkedeki satışları ile dünyanın sayılı üreticileri arasında yer almaktadır.

Edward Arkwright kimdir? Edward Arkwright ne iş yapmaktadır?

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?


Geri Dön