05 / 05 / 2024

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selattin Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.



Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selattin Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu. 

Habbub İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu,İNŞAATa) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı)  b) İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)  c) Uzun mesafe telekomünikasyon (iletişim) hatlarının inşaatı (uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altı telekomünikasyon iletim hatları)  d)Kıyı ve liman inşaatları ve ilgili hidromekanik yapıların inşaatı (su yolları, liman ve yat limanları, kıyı düzenlemeleri, iskele ve rıhtımlar, dalgakıranlar, kanallar vb. yapılar)  e)her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane  inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak  f)hertürlü arazi arsa daire ev dükkan işyeri ve diğer emlak alımı satımı ve kiralanmasına aracılık etmek ipotek koydurmak ve feshettirmek   g)Bina ve bina dışı inşaat iş makinelerinin toptan ithalat ve ihracatı (inşaat pompaları, dozer, greyder, kepçe vb. dahil)  h) Plastikten inşaat amaçlı tabakalar, levhalar, filmler, folyolar, şeritler ve borular ile asfalt vb. malzemeden çatı kaplama ürünlerinin ithalat ve ihracatıi (inşaat, sera vb. için naylon örtü, shingle, mantolama amaçlı strafor, vb. dahil) GIDAa)Süpermarket ve hipermarketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret)   b)Başka yerde sınıflandırılmamış çeşitli gıda ürünleri imalatı (çabuk bozulan hazır gıdalar, peynir fondüleri, şeker şurupları vb. dahil)   c)Hazır homojenize gıda ile diyetetik gıda ürünleri toptan ticareti (bebek maması, diyet gıdaları, sporcu gıdaları vb.)   e)her türlü hıda sektörüne  konu teşkil eden her nevi sıcak soğuk dondurulmuş kurutulmuş ve konsantre yapılmış besin  maddesinin ithalat ve ihracatını yapmak   TURİZM   a)yurt içinde ve yurt dışında turizm amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve turt dışında konaklama ve seyahat taşıma  rehberlik hizmetlerini yürütmek   b)ticari amaçlı  hertürlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilmek  



Geri Dön