Ekonomi

Haberi duyan araç sahipleri depoyu fulleyecek! Bu gece akaryakıta indirim geliyor!

Akaryakıtta ki iniş çıkışlar dur durak demeden devam ediyor. Bu defa da benzine indirim gelecek olduğu haberi vatandaşları sevindirdi. 48 kuruşluk bir indirim bu gece olacak.Akaryakıtta iniş çıkışlar gün be gün devam etmektedir

Araç sahipleri bu indirimi duymadan yakıt almasın denildi. Akaryakıtta iniş çıkışlar gün be gün devam etmektedir. Bu defa benzin grubuna indirim yapılacağı söylendi. Motorin grubunda herhangi bir indirimin olmayacağı söylendi. Yakıt fiyatları çok cep yakarken bu indirim haberi tüm vatandaşları merak içerisine soktu. Vatandaşlar bu indirimin ne zaman olacağını merak içinde bekledi. 

Akaryakıta indirim olacak

Rusya-Ukrayna savaşı yüzünden akaryakıt fiyatları sıklık ile iniş çıkışlar sergilemektedir. Motorin ve benzin fiyatları her an indirim ve zam yapılmaktadır. Bu defa da benzin fiyatlarında bir indirim güncellenmesi yapıldı. Araç sahiplerini önemle ilgilendiren motorin, mazot ve benzin fiyatları güncel rakamları merakla takip ediliyor. Başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere tüm illerde ki araç sahipleri, “Akaryakıt, mazot ve motorin fiyatlarında fiyat düştü mü, litresi ne kadar oldu?” şeklinde sorular sıkça sorulmaktadır. Son dakika gelişmesi ile benzin fiyatına indirim yapıldığına dair haber geldi. 
 

Güncel Akaryakıt fiyatları

Son olarak 14 Şubat tarihinde benzin gruplarına 1.11 TL’lik, motorin gruplarına ise 1.21 TL‘lik bir artış meydana gelmişti. Son yapılan indirim haberi ile tüm vatandaşları ne kadarlık indirim geldiğini büyük bir merakla takip etti. Yarından itibaren benzin gruplarına 48 kuruşluk olmak üzere bir indirim yapılacağı haberi yayınlandı. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere tüm illerde yarından itibaren benzinde 48 kuruşluk bir indirim olacak. 

Diğer iller de ise yarın güncel fiyatlar tüm tabelalarda yerini almış olacak. Araç sahipleri için yapılan bu müjdeli haber tüm vatandaşları tarafından büyük bir mutluluk içinde karşılandı. 

Benzin, motorin, LPG’de son dakika şoku! Hem zam hem indirim! Opet, BP, PO, Total 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Araç sahipleri Dikkat! Bakanlıktan yeni akaryakıt Kararı!

Akaryakıt fiyatlarında kalıcı değişiklik! İşte 20 Şubat 2023 benzin, motorin ve LPG akaryakıt fiyatları!