01 / 05 / 2024

Hacı Duran Beğendik kimdir?

Hacı Duran Beğendik kimdir?

Beğendik A.Ş. Genel Müdürü Hacı Duran Beğendik kimdir? Hacı Duran Beğendik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Duran Beğendik, bugün hangi sektörde çalışmalarına devam ediyor?



Hacı Duran Beğendik kimdir?

Hacı Duran Beğendik, 1978 yılı Kayseri doğumlu. Hacı Duran Beğendik; ilk, orta ve lise öğrenimini Kayseri TED Koleji’nde tamamladı. Liseden sonra Amerika’ya giderek University Of Hartford’ta Ekonomi ve Finans dalında lisans eğitimini sürdürürken, “Türk Öğrenci Birliği” Başkanlığı yaptı. 


Ardından aynı üniversiteye bağlı Hillyer Collage’da sanat eğitimi aldı. Eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye dönen Hacı Duran Beğendik, aile şirketi Beğendik A.Ş.’ye bağlı tekstil ve yiyecek içecek şirketlerinde yönetici olarak görev aldı. 


2006 yılında Beğendik A.Ş. Satış Direktörlüğü görevini üstlendi. 2007 yılında şirketten ayrılarak yiyecek-içecek sektöründe kendi firmasını kurdu. Firma bugün; beş farklı şehirde 30 restoran ile faaliyetlerine devam etmektedir.


Hacı Duran Beğendik, bu faaliyetlerine devam ederken 2009 yılında tekrar Beğendik A.Ş. bünyesine katıldı ve halen devam etmekte olduğu Genel Müdürlük görevini üstlendi.


Hacı Duran Beğendik çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.


Metro, Real perakende zincirini Hacı Duran Beğendik'e sattı!


Geri Dön