Yeni Şirketler

Hadımköy`e beş yıldızlı sanayi bölgesi

Hadımköy Akpınar Sanayi Bölgesi, sanayicilere üretim, finans ve nakliye için fiziki kolaylıkları sağlarken, park, sinema, toplu konut, alışveriş ve spor merkeziyle bir yaşam alanı olarak tasarlanmış

TOKİ ortaklığıyla projelendirilen Hadımköy Akpınar Sanayi Bölgesi, sanayicilere üretim, finans ve nakliye için fiziki kolaylıkları sağlarken, toplu konut, park, sinema, alışveriş ve spor merkezi, ünlü markaların geleceği kafeteryalarla bir yaşam alanı sunuyor.


TEM Hadımköy gişelerine 12 kilometre mesafesiyle rahat ulaşım imkanı bulunan Akpınar Sanayi Bölgesi, dünyadaki başarılı örnekler incelenerek tasarlandı. Çalışma saatleri bittiğinde terk edilmemesi amaçlanan sanayi bölgesinin tam ortasında bin kişilik modern camii ve 40 yataklı bir hastane inşa edilirken, TOKİ 'nin yaptığı 5 bin konut da, işverenlere, yöneticilere ve çalışanlara iş yerine yakın oturma imkanı sunuyor. Sanayi bölgelerinde sıkça meydana gelen yangınlar dikkate alınarak, tüm sokaklarında 'merkezi yangın söndürme vanaları' yerleştirilen Akpınar Sanayi Bölgesi, dumansız, bacasız, çevre sorunu yaratmayan, parlayıcı ve patlayıcı maddenin girmediği bir 'yeşil' sanayi bölgesi olacak.


'GÖRÜNMEZ' GİDERLER YOK


İnşaatın hızla ilerlediğini belirten Emlak Pazarlama İnşaat Satış Müdürü Nuray Yıldırım, üretim maliyeti içerisinde büyük bir yer tutan personelin iş yerine transferi ve kayıp zamanı en aza indirebilecek alanları oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, "Sermayeyi ve istihdamı bölgeye çekerken, insanca yaşanabilecek modern yaşam alanlarını da üreterek, planlı şehirleşmeye öncü bir örnek oluşturuyoruz" dedi. Yıldırım, altyapı hizmetleri için ayrıca bedel ödenmemesi, ruhsat sorunu ve harçlara katılım bedeli olmaması, gerekli gücü taşıyan 24 trafoyla enerji güvenliğinin sağlanmasının sanayicilere cazip geldiğini söyledi.


Sıfır faizli krediyle iş yeri


Akpınar Sanayi Bölgesi projesinde Vakıfbank ile yapılan anlaşma ile 24 ay sıfır faizle ödeme imkanı sağlanıyor. Diğer bankalardan da kredi kullanılabiliyor.