Magazin

Hadise 40 milyon TL değerindeki evine artan masraflardan dolayı bir türlü taşınamıyor!

Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye aldığı evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL'nin yeterli olmamasından dolayı bir türlü taşınamadı. Hadise evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL bütçenin artan tadilat fiyatlarından dolayı bütçesinin yeterli olmaması durumunda yeni evine taşınamadı

İş insanı Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra yeni bir ev arayışına giren Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye ev aldı fakat yeni evine bir türlü taşınamadı. Hadise evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL bütçenin artan tadilat fiyatlarından dolayı bütçesinin yeterli olmaması durumunda yeni evine taşınamadı.

HADİSE KESENİN AĞZINI AÇTI!

İş insanı Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra yeni bir ev arayışına giren yeni bir ev için kesenin ağzını açtı. Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye ev aldı fakat beklemedik masraflar Hadise'nin yeni evine taşınmasına engel oldu.

Yeniköy'de 40 milyon TL'ye bir yalı dairesi satın alan ünlü popçu, tadilat için de 3 milyon TL bütçe ayırmıştı. Fakat aradan geçen zamana rağmen, Hadise bir türlü evine taşınamadı. Henüz İstinye'de oturmaya devam eden şarkıcının, evin yenilenmesi için ayırdığı bütçe, artan maliyet ve eklenen detaylarla gittikçe yükseldi. 
Hadise artan fiyatlardan dolayı evine bir türlü yerleşemedi.

Yeni evi için, dekorasyon konusunda birkaç detay daha ilave olarak isteyen Hadise'nin tadilata ödemesi gereken rakamın ise 3'ten 5 milyon TL'ye çıktığı iddia edildi.

ARADIĞI DAİREYİ YENİKÖY'DE BULDU

Tüm bunların ardından güzel şarkıcının, boşandığı Mehmet Dinçerler’le yaşadığı Riva’daki evinden taşındığı öğrenildi. Şarkıcı, bir süredir aradığı yalı dairesini ise Yeniköy’de buldu. Hadise’nin 40 milyon TL ödediği daireye artan  tadilat masraflardan dolayı henüz taşınamadı.