28 / 04 / 2024

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.



Ünlü şarkıcı Hadise'nin başı takıntılı hayranıyla derde girdi. Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden büyük korku yaşayan Hadise, evini değiştirmeye karar verdi.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Hadise, "Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor ve giydiğim kıyafetleri biliyor" diyerek savcılığa gidip takıntılı hayranını şikayet etmişti. 

Ancak dava açtığı hayranının tacizlerine devam ettiğinden bahseden Hadise, geçtiğimiz yıl bir kez daha savcılığa başvuruda bulundu.

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

EVDE TEK KALAMIYOR

Çok ürktüğünü anlatan Hadise, evde tek kalamaktan korkar oldu. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın Ulus'ta bulunan evinde kalan Hadise, sevgilisinin olmadığı dönemlerde tek kalamayacağı için ultra güvenlikli bir ev aramaya başladı.

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

İstinye'deki evinden taşınmayı planlayan şarkıcı, Zincirlikuyu'da bulunan özel güvenlikli bir rezidansa geçecek. Kesenin ağzını açacak olan Hadise'nin kiracı mı yoksa ev sahibi olacağı merak ediliyor. Şimdilerde annesinin yanında Belçika'da olan Hadise, daha sonra işleri nedeniyle İtalya'ya gidecek. Şarkıcı, İstanbul'a döner dönmez de taşınma işlerine başlayacak.

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!


Geri Dön