Genel

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarının ülkede mevsim normalleri civarında olacağı tahmin ediliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyuruldu. Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarının ülkede mevsim normalleri civarında olacağı tahmin ediliyor.

İşte MGM 17 ile 18 Haziran il il hava durumu…

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji'nin 16 ile 22 Haziran tarihleri arası için paylaştığı bilgiye göre: Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği düşünülüyor.

17 HAZİRAN CUMARTESİ HAVA NASIL OLACAK?

İSTANBUL: Gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı 26 iken, en düşük ise 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

ANKARA: Gök gürültülü sağanak yağışlı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı 29 iken, en düşük ise 17 derece olacağı tahmin ediliyor.

İZMİR: Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı 26 iken, en düşük ise 19 derece olacağı tahmin ediliyor.

17 Haziran 2023 Cumartesi

BOLU

Sabah: 25°C Akşam: 16°C Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

17 Haziran 2023 Cumartesi

KOCAELİ

Sabah: 26°C Akşam: 20°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı.

18 HAZİRAN PAZAR HAVA NASIL OLACAK?

İSTANBUL: Gök gürültülü sağanak yağışlı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı 27 iken, en düşük ise 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

ANKARA: Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı 25 iken, en düşük ise 15 derece olacağı tahmin ediliyor.

İZMİR: Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı 24 iken, en düşük ise 20 derece olacağı tahmin ediliyor.

KOCAELİ; Sabah: 25°C Akşam: 20°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

BOLU; Sabah: 23°C Akşam: 15°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?


Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!