Altın & Gümüş

Haftalardır yönünü bulmaya çalışan altında beklenilen oldu! İşte detaylar!

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik herkesi heyecanlandırdı. Haftaya sert düşüşle başlayan altında yön değişti. İşte detaylar! Haftaya sert düşüşle başlayan altında yön değişti

Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Haftaya sert düşüşle başlayan altında yön değişti. Hem ons altında hem gram altında merakla beklenen toplantı öncesi fiyatlar kendine gelmeye başladı.

İşte altına dair merak edilen ayrıntılar!

Ons altın ve gram altında bir süredir beklenen toparlanmaya yaşanmaya başlandı. Salı günü 1005 liraya kadar gerileyen gram altın bugün son 10 günün en yüksek seviyesine çıkmayı başardı. Altın yatırımcıları Kansas City Fed’in düzenlediği Jackson Hole sempozyumundan gelecek piyasa yönlendirmelerini beklerken fiyatlar yükseliş eğilimine girmeye başladı.

ALTIN YÜKSELİYOR MU? ALTINDA BEKLENEN YÜKSELİŞ YAŞANIYOR MU?

Geçen hafta ve hafta başında sert düşüşler kaydeden altın fiyatları dikkat çekici seviyeyi yakaladı. Ons altın pazartesi günü gördüğü 1.727 dolar fiyatındaki son 3 haftanın en düşük seviyesini terk etti.

ONS ALTINDAN DİKKAT ÇEKİCİ YÜKSELİŞ

Bugün başlayacak Jackson Hole Sempozyumu öncesi altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Fed Başkanı Jerome bir sunum gerçekleştireceği beklenirken güne 1.751 dolar ile başlayan ons altın 1.765,26 dolar seviyesine kadar ulaştı. Güne 1.021 liradan başlayan gram altın en yüksek 1.031 lira seviyelerini görmeyi başardı.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylıklarına zamlı hali! İşte zamlı yeni maaşlara dair detaylar!

Kira fiyatları yüz güldürmeye mi başlıyor? İstanbul’da kiralar düştü mü?

Servis ücretleri 2022-2023 eğitim yılı ne kadar oldu? Servis ücretlerine ne kadar zam yapıldı?