29 / 04 / 2024

Hak İnşaat Kuzey Irak'ta 200 süper lüks malikane inşa edecek!

Hak İnşaat Kuzey Irak'ta 200 süper lüks malikane inşa edecek!

1987 yılında Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat da bu konuda atılımlarına devam ediyor.




İnşaat sektörü yurtiçi ve yurtdışında dev projelere imza atmaya devam ediyor.  1987'de Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat da bu konuda atılımlarına devam ediyor. 


Cezayir başta olmak üzere yurt dışından ortaklık teklifleri aldıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, Kuzey Irak'ta bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Burada malikane yapmayı planlıyoruz. 

400 dönümlük bir alana 200 süper lüks malikane düşünüyoruz. Erbil'de kurulu, ülkenin en büyük holdinglerinden birisi ile görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. 


Buca'ya özel proje Bornova'da tamamlanmak üzere olan 108 dairelik projenin yanı sıra 102 dairelik Çamdibil projesinin de tamamlanmak üzere olduğunu, önümüzdeki günlerde Çamdibi konutlarına başlanacağını belirten Bilgili şu açıklamalarda bulundu: "Kent Buca Evleri'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Bizim için çok önemli ve farklı bir proje. 


Bucaklar'ın, İzmirliler'in hak ettiği bir proje. Çünkü talep bu yönde. Urla Sefa Köy ile Çeşme Boyalık'ta villa ve rezidans proje çalışmalarımız da bulunuyor." 4Kamil ve Galip Bilgili, "Kent Buca Evleri ile ilçede bugüne kadar yapılan en farklı projeye imza atacağız" dediler.


Sözcü


Geri Dön