28 / 04 / 2024

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?



Hakan Ateş, 1959 yılında doğmuştur. İlkokul ve lise eğitimini TED  Ankara  Koleji'nde tamamlamıştır. Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İşletme alanında lisans eğitimi almıştır. Kariyerine 1981 yılında İş Bankası'nda Teftiş Kurulu Müfettişi olarak başlamıştır. 1986-1993 yılları arasında Interbank'ın çeşitli birimlerinde çalışmış ve Elmadağ, Şişli, Bakırköy, İzmir ve Merkez şubelerinde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

Interbank'ta Nakit Yönetimi Sistemi'ni kurmuş ve 1993 yılında Merkezi Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 1994-1996 yılları arasında Bank Ekspress'te Mali İşler ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Bank of America'nın danışmanlığında Bank Express'in yeniden yapılandırılması projesini yürütmüştür. Rusya'da GarantiBank Moscow'u kurmuş ve 1996 Haziran ayından itibaren bir yıl boyunca burada Genel Müdür olarak görev yapmıştır. 1997 Haziran ayında DenizBank'ta Kurucu Genel Müdür olarak başladığı görevine halen devam etmektedir.


Geri Dön