28 / 04 / 2024

Hakan Koştu'dan Bergama Millet Bahçesi paylaşımı!

Hakan Koştu'dan Bergama Millet Bahçesi paylaşımı!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İzmir Bergama'da inşa edilecek millet bahçesine yönelik spekülasyonlar için sosyal medyada paylaşım yaptı. 



Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 2019 Yerel Seçimlerinde sözünü verdiği Millet Bahçesi Projesi'nin hayata geçmesi öncesinde kamuoyu ve sosyal medya üzerinden aslı olmayan iddia ve paylaşımlarla ilgili bir paylaşımda bulundu. 

Sabah'tan Ertan Gürcaner'in haberine göre; bazı kurum ve kuruluşların Bergama'nın modern ve gelişmiş bir hale gelmesini engellemeye çalışmalarının birçok kesimden ve Bergama ilçe merkezinde sosyal alan olmaması nedeniyle şikayetçi olan vatandaşların tepkilerine sebep olmaya başladı. Başkan Koştu; "Asılsız iddia ve yalanlarla paylaşımda bulunmasını, kamuoyunun yanlış yönlendirilmesini şiddetle kınıyorum. Bu kişiler hakkında yasal işlemlere de başlayacağız" dedi.

Bir takım kişi ve kişilerin sosyal medyadan stadyum inşaat alanında çalışmalar devam eden sondaj çalışmalarında tarihi eser ve mezar olduğu yönünde asılsız sosyal medya paylaşımların yapıldığını belirten Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Bu paylaşımlar külliyen yalan. Bergama'mızın geleceğinin planlı bir şekilde oluşması, modern bir şehir haline gelmesi, tarihle iç içe, sosyal alanlarımızın artması için ortaya koyduğumuz Millet Bahçesi Projemizi bu iyi niyetten uzak, mesnetsiz paylaşımlarla karalamaya çalışanlar unutmasınlar ki; 110 binin üzerinde bir nüfusa sahip Bergama'da her bir vatandaşın hizmet almasının önünü tıkamaya çalışıyorlar. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Hakan Koştu dan Bergama Millet Bahçesi paylaşımı!

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Sosyal medya üzerinden iddia edenler Millet Bahçesi Projesi ile ilgili birçok olayın gerçek olmadığını söyleyen ifade eden Başkan Koştu, "Bu haber ve paylaşımlar belli kurum ve kişiler tarafından kasıtlı bir şekilde yapılıyor. Yapılan paylaşımlarda ve açıklamalarda aslı olmayan haberleri yapanlara ve yayanlara karşı suç duyurusunda bulunacağız. Vatandaşlarımız bilsinler ki; Basın ve sosyal medya mecralarında bilinçli ve kasıtlı olarak yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Tüm haberler tamamen asılsızdır. Bu asılsız haberlerle yapılmak istenen Bergama için vizyon niteliğinde olan Millet Bahçesi Projesi'ni itibarsızlaştırmaya çalışmaktır. Dedikodular üzerinden yürütülen çirkin siyasi politikalarla Bergama'nın geleceği karartılmaya çalışılmaktadır. Bu girişimlerde bulunanları şiddetle kınıyorum" dedi.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!


 


Geri Dön