Konut

Hakim Konakları Konya'da 210 bin TL'ye! Teslim Haziran 2013'te!

Okkalar İnşaat'ın Konya'da yer alan Hakim Konakları projesinde evlerin fiyatları 210 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor...

Okkalar İnşaat güvencesi ile hayata geçen Hakim Konakları, Konya’nın sahip olduğu tüm değerleri yaşatırken, onun modern yüzünü de ileriye taşıyacak bir yaşam konsepti olarak kuruluyor. Hakim Konakları, Konya’nın en kapsamlı ve en büyük yaşam alanlarından biri olarak ayrıcalıklı ve modern bir yaşam vaadiyle yükseliyor. Mağaza zincirleri, alışveriş, eğlence, kültür ve iş merkezleri ile Konya’nın her geçen gün gelişerek bir cazibe merkezi durumuna gelen, seçkin bölgelerinden Selçuklu’da kusursuz bir dünya yeni sahiplerini bekliyor.

İnsanlar artık yeşil ile iç içe, geniş ve daha güvenli kullanım alanları ile birlitke şehrin gürültüsünden ve stresli yaşam koşullarından uzakta, daha sakin doğayla baş başa kalabileceği mekanları tercih ediyor. Bu beklentiler doğrultusunda yapılan düzenlemeler ile Hakim Konakları yepyeni bir yaşam konsepti oluşturuluyor. Yatay mimari konseptin rahatlığı ile beklentileri karşılayan tüm modern olanaklar bir araya geliyor. 

Değişen yaşam koşulları ve farklılaşan beklentilere yanıt vermek üzere tasarlanan Hakim Konakları, Konyalı ailelerin beklentilerine göre şekillendi. Yüzde 80’i yeşil alan olarak projelendirilen Hakim Konakları, 5 yıldızlı otellerde ve tatil köylerinde görmeye alışık olduğunuz hizmet kalitesini çok daha fazlasıyla yaşam alanınıza taşıyor. Yüksek hizmet kalitesi ve akıllı daireleri ile sıra dışı bir yaşam alanı olarak hazırlanan Hakim Konakları projesi, farklı aktiviteleri bir arada bulabileceğiniz geniş olanakları ile de gözde tatil merkezlerini aratmıyor. 

www.hakimkonaklari.com