29 / 04 / 2024

Haliç Panorama Konutları Gaziosmanpaşa'da ön talep süreci!

 Haliç Panorama Konutları Gaziosmanpaşa'da ön talep süreci!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Haliç Panorama Konutları Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Ön talep sürecinde olan Haliç Panorama Konutları projesi 3 ay sonra satışa sunulacak...




Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi'nde  Kahraman Yapı Yatırımları  tarafından hayata geçirilen  Haliç Panorama  Konutları özel bir kentsel dönüşüm projesi niteliğini taşıyor. Tüm hak sahipleriyle anlaşmaların tamamlandığı Haliç Panorama Konutları İstanbul Büyükşehir Belediyesi avan proje onayında.


Önümüzdeki Mart ayı içerisinde ruhsatı alınacak olan Haliç Panorama Konutları 2 etaptan meydana geliyor. Toplam 270 adet konutun yer alacağı Haliç Panorama Konutları'nda ticari ünite alanları da oluşturulacak.


5 bin 150 metrekare arsa alanında inşa edilen Haliç Panorama Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Haliç Panorama Konutları'nda konut büyüklükleri 55 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar değişiyor.


Konut teslimlerinin 2015 yılının ilk yarısında yapılması planlanan Haliç Panorama Konutları'nda ön talep toplanıyor. Fiyatların henüz netleşmediği Haliç Panorama Konutları 3 ay sonra satışa çıkacak.



KYY İletişim Bilgileri

Tel : 0 212 615 66 67 

Faks: 0 212 615 66 22

www.kyy.com.tr  

www.halicpanorama.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön