Genel

Halit Kalelioğlu, Fütürist Gayrimenkul A.şž.'yi kurdu!

Fütürist Gayrimenkul Yatırım Anonim şžirketi ’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Halit Kalelioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Emine Kalelioğlu ile Hakan Kalelioğlu görev yapacak

Halit Kalelioğlu, Emine Kalelioğlu, Hakan Kalelioğlu, Günışığı Reklamcılık Hizmetleri Tic. Ltd. şžti. ve Eniyi İletişim Organizasyon ve Danışmanlık Ltd. şžti.; Fütürist Gayrimenkul Yatırım Anonim şžirketi 'ni kurdu.

şžirketin iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak. şžirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükuna gayrimenkul mükellefi yeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhit taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve ana sözleşmesin de yazılı olan diğer işleri yapmak.

500 bin TL sermaye değerine sahip olan şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

460 bin TL 'si Halit Kalelioğlu 'na,
10 bin TL 'si Emine Kalelioğlu 'na,
10 bin TL 'si Hakan Kalelioğlu 'na,
10 bin TL 'si Günışığı Reklamcılık Hizmetleri Tic. Ltd. şžti. 'ne ait.
10 bin TL 'si Eniyi İletişim Organizasyon ve Danışmanlık Ltd. şžti. 'ne ait.

Fütürist Gayrimenkul Yatırım Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Halit Kalelioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Emine Kalelioğlu ile Hakan Kalelioğlu görev yapacak.

Adres: Fulya Mahallesi-Mecidiyeköy


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com