06 / 05 / 2024

Halk Bankası'ndan satılık 25 gayrimenkul!

Halk Bankası'ndan satılık 25 gayrimenkul!

Türkiye Halk Bankası A.Ş muhtelif illerde toplam 25 adet gayrimenkulü satışa çıkardı



Türkiye Halk Bankası A.Ş  Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kırklareli, Kütahya, Sakarya'da bulunan toplam 25 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gayrimenkullerin arasında daire, fabrika binası, prefabrik bina ve arsası, tarla, dubleks daire, müstakil bina bulunuyor. Taşınmazlar için istenen muhammen bedel 150 bin TL ile 7 milyon TL arasında, istenen geçici teminat ise 4 bin 500 TL ile 210 bin TL arasında değişiyor.

Söz konusu ihale 12 Ocak 2010 günü saat 14.00'de gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi www.halkbank.com.tr adresinden edinilebilir.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Adalar'da ev sahibi olma fırsatı

Halk Bankası, 25 gayrimenkul için 12 Ocak'ta ihaleye çıkıyor. Bankanın portföyünde Kırklareli'nden Diyarbakır'a, Antalya'dan Adalar'a değişik garyimenkuller bulunuyor. En ilginç ve cazip olanı ise Heybeliada ve Burgazada'da yer alanları. Bankanın Burgazada'da ihaleye çıkacağı daire 135 metrekare büyüklüğünde.
Daire için belirlenen muhammen bedel 280 bin TL olurken, geçici teminat ise 8 bin 400 TL oldu. Heybeliada'daki daire ise 50 metrekare alana sahip. Daire için istenen muhammen bedel 150 bin TL, geçici teminat ise 4 bin 500 TL. Ayrıca, Marmara'nın en güzel adalarından biri olan Heybeliada'da yer alan daire, Halk Bankası'nın listesinde yer alan 25 gayrimenkul içinde muhammen bedeli en düşük olanı. 

7 milyon TL'ye fabrika da var.

Halk Bankası'nın diğer 23 gayrimenkulü satışa çıkaracağı iller ise Türkiye'nin değişik noktalarında bulunuyor. 23 gayrimenkulün satışa çıkarılacağı 18 il şöyle: Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kırklareli, Kütahya ve Sakarya.

Gayrimenkullerin arasında daire ve tarlanın yanı sıra fabrika binası, prefabrik bina ve arsası, dubleks daire ve müstakil bina gibi daha ilginç seçenekler de bulunuyor. Taşınmazlar için istenen muhammen bedel 150 bin TL ile 7 milyon TL arasında değişiyor. En düşük muhammen bedele sahip gayrimenkul Heybeliada'daki daire olurken, en yüksek olanı ise Karaman'daki 36 bin 610 metrekarelik fabrika binası oldu. Detaylar www.halkbank.com.tr  adresinde.
Tebernüş Kireçci/Milliyet


Geri Dön