29 / 04 / 2024

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 



Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın uygun fiyatlarla kaliteli, sağlıklı hijyenik ve güvenilir ürünlere ulaşmasını sağlayan Halk Ege Et, şubelerinin sayısı artıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Aydın ve İzmir’de şubeleri bulunan Halk Ege Et’in 15. şubesi Nazilli’de hizmet vermeye başladı.

 

Üreticiye destek, vatandaşa sağlıklı gıda 

Küçük üreticilerin üretmeye devam etmesini teşvik eden, ithal değil yerli ürünlerin sofralarına ulaşmasını sağlayan ve özellikle kadın kooperatiflerinin ürünlerine raflarında yer vererek kadınların üretim sürecindeki gücünü arttıran Halk Ege Et, tüketiciler içinde güvenilir bir adres olmayı sürdürüyor.

Halk Ege Et in 15. şubesi Nazilli de açıldı!

Başkan Çerçioglu: Bu bir mutluluk, güven ve refah zinciridir 

Halk Ege Et’i öne çıkaran unsurun ürün yelpazesindeki gıdaların yerli üreticilerden tedarik edilmesi olduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioglu, “Bir çalışma yaparken en temel önceliğimiz halkın yararına ve uzun yıllar hizmete edecek işler olmasıdır Halk Ege Et şubelerimizde işte tam olarak bu şekilde hizmet etmektedir. Bu temeli attık ve üreticilerin gücü ve halimizin takdiri ile 15. şubeyi açtık. Bu bir mutluluk, güven ve refah zinciridir. Bu zincirin her halkası istihdamın, üretimin, yerli çiftçinin ve kadın kooperatiflerinin güçlenmesi demektir. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni şubemiz Nazilli’ye hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Aydın Nazilli’deki cemevi Haziran'da açılıyor!


Geri Dön