GYO

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...  Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Bakırköy Binası 2022 Yılsonu Değerleme Raporunu yayımladı. 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı.

Halk GYO Beşiktaş binası, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Zeytinlik Mahallesi 101 ada 29 parselde konumlanıyor. Sekiz katlı kargir banka hizmet binası niteliğinde olan binanın 2022 değeri açıklandı. 

Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Zeytinlik Mahallesi, 101 ada 29 numaralı sekiz katlı kargir banka hizmet binası niteliğinde olan Halk GYO Beşiktaş binasının parsel alanı 213,70 metrekare olarak belirtildi. 

Halk GYO Bakırköy binası, 2 bodrum kat, zemin kat, 5 normal kat ve çatı katından oluşuyor. Binanın inşaat alanı 1.636 metrekare olarak açıklandı. Halk GYO Beşiktaş binası, İstasyon Caddesi mevkiinde bulunuyor. Binanın adresi, Zeytinlik Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi, Halkbank Binası, No: 21A olarak geçiyor.

Bir bütün olarak Halkbank tarafından kullanılan binanın 2. bodrum katı 212 metrekare, 1. bodrum katı 212 metrekar, zemin katı 212 metrekare, 1., 2., 3., 4. ve 5. normal katlar 200 metrekare alana sahip.

Halk GYO Bakırköy binasının KDV hariç toplam değeri 76 milyon 500 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 90 milyon 270 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Halk GYO Bakırköy binasının kira değeri 327 bin Türk Lirası, metrekare arsa birim değeri 234 bin Türk Lirası, bina metrekare birim satış değeri 46 bin 26 Türk Lirası ve bina birim kira değeri de 189 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul İli Bakırköy İlçesi merkezli "Bakırköy Binası"na ait 2022 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri ne kadar oldu? 

Halk GYO Etiler binasının değeri belli oldu!