GYO

Halk GYO Etiler binasının değeri belli oldu! 

Halk GYO, Etiler binasına ait 2022 yılsonu değerleme raporunu yayımladı ve binanın değeri belli oldu. Peki Halk GYO Etiler binasının değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...  Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Etiler binası, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Etiler Mahallesi, 578 ada 3 parselde bulunuyor

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Etiler Binası 2022 Yılsonu Değerleme Raporunu yayımladı. 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Etiler binası, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Etiler Mahallesi, 578 ada 3 parselde bulunuyor. Halk GYO, Etiler binasına ait 2022 yılsonu değerleme raporunu yayımladı ve binanın değeri belli oldu.

Peki Halk GYO Etiler binasının değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Etiler Mahallesi, 578 ada 3 parselde konumlanan Halk GYO'nun Etiler binası, Halkbank şubesi olarak kullanılıyor. 

Nisbetiye Caddesi'nde 617 metrekare yüzölçüme sahip arsa üzerinde yer alan bina, 1 bodrum, zemin, 1 normal kat olmak üzere, 5/A yapı grubunda, betonarme yapı tarzında, blok nizamda 3 kattan meydana geliyor. Taşınmaz projesine göre toplamda 545 m2+(Teras: 44 m2) kullanım alanına sahip. 

Halk GYO Etiler binasının yakın çevresinde Beşiktaş Meydan, Levent Meydan, Zorlu Center AVM, Akmerkez, Dünya Göz Hastanesi, Etiler Anadolu Lisesi, Rüştü Akın Mesleki ve Teknik Lisesi, Etiler Metro İstasyonu, Beşiktaş Belediyesi, bulunuyor. Konut yapılaşmasının düşük olduğu bölgeye toplu taşıma ve özel araçlarla ulaşılabiliyor. 

Aynı zamanda binanın bulunduğu caddede genellikle ticari nitelikte, villa tipi işyerleri, restoranlar ve banka şubeleri ağırlıklı şekilde yer alırken; cadde paralellerinde ise konut niteliğinde lüks siteler ve müstakil villalar bulunuyor.

HALK GYO ETİLER BİNASININ DEĞERİ BELLİ OLDU

Bölgede yeteri kadar satılık emsal bulunması sebebi ile Halk GYO Etiler binası için nihai değerleme yöntemi olarak pazar yaklaşımı kullanıldı. 

Halk GYO Etiler binasının KDV hariç toplam yasal satış değeri 93 milyon Türk Lirası, KDV  dahil toplam yasal satış değeri ise 109 milyon 740 bin Türk Lirası oalrak belirlendi. Binanın kira değeri ise 232 bin Türk Lirası olarak tespit edildi. 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Bebek Mahallesinde kayıtlı "Etiler Binası"na ait 2022 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın

Halk GYO, 2022'nin ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? 

Halk GYO'nun 350 atölyelik sanayi sitesi projesine 5 bin talep geldi

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı!