GYO

Halk GYO İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı. İşte  o binalar ve değerleri...  Halk GYO'nun İstanbul'da yer alan Salıpazarı Otel Binası, Levent Otel Binası ile Gayrettepe Binasının 2022 yılsonu değerleri belli oldu

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul'da yer alan 3 binasına ilişkin 2022 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. 

Halk GYO'nun İstanbul'da yer alan Salıpazarı Otel Binası, Levent Otel Binası ile Gayrettepe Binasının 2022 yılsonu değerleri belli oldu. 

İşte Halk GYO Salıpazarı Otel Binası, Levent Otel Binası ile Gayrettepe Binasının değeri...

Halk GYO Salıpazarı binası, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Paşa Mahallesi, Meclis-i, Mebusan Caddesi, No: 13-13/A adresinde yer alıyor. 2 adet bağımsız bölüm yer alan gayrimenkulün, 1 no.lu bağımsız bölüm Port Bosphorus Hotel olarak, 2 no.lu bağımsız bölüm ise Gloria Jean’s Coffees olarak hizmet veriyor. Toplam 10 kattan oluşan binanın 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.normal kat ve çatı katında otel, zemin katında ise iş yeri bulunuyor.

Halk GYO Salıpazarı otel binasının KDV hariç toplam yasal satış değeri 403 milyon TL, KDV dahil toplam yasal satış değeri ise 475 milyon 540 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO Levent Otel binası ise İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Delta Mariott Hotel, No: 187 adresinde bulunuyor. 18 Katlı betonarme otel ve arsası niteliğindeki parselde konumlanan Delta Mariott Hotel'de 102 adet superior oda, 90 adet superior king oda, 32 adet deluxe oda,
8 adet köşe deluxe oda olmak üzere toplam 232 adet oda bulunuyor. 

Delta Mariott Hotel'in KDV hariç toplam yasal satış değeri 1 milyar 221 milyon TL, KDV dahil toplam yasal satış değeri ise 1 milyar 440 milyon 780 bin TL olarak açıklandı. 

Halk GYO Gayrettepe Binası ise İstanbul ili, Şişli ilçesi, Fulya Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Halkbank Apartmanı, No: 82 adresinde konumlanıyor. 13 katlı olan gayrimenkul zemin kattan ve Büyükdere Caddesi cephesinde yer alıyor. Ana gayrimenkulde bodrum kattaki 1-2-3-4-5-6 bağımsız bölümler tek hacim olarak kullanılırken, zemin kattaki 7-8 numaralı dükkanlar tek hacim olarak kullanılıyor. 

Halk GYO Gayrettepe Binasının KDV hariç toplam yasal satış değeri 330 milyon TL, aylık toplam kira bedeli ise 1 milyon 322 bin TL olarak belirlendi. 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul İli Beyoğlu İlçesi merkezli "Salıpazarı Otel Binası"na ait 2022 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın

Değerleme raporu için tıklayın 

Değerleme raporu için tıklayın

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!